love of my life.

Sitter och har TMS lektion. Det suger hårdast ever. De sågade min artikel, men det enda det visade var att Sveinn i min klass aldrig i hela sitt liv har öppnat en tidning. Liksom. GAH!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men jag vill skriva eftersom jag vill bli av med alla tankar. Kan göra en sammanfattning av min kväll igår istället. Jag gjorde kakor med pappa och marielle, sen satt jag vid datorn och gjorde ingenting. Sen ringde Mikko. Vi satt och pratade en stund, sen lade vi på och pratade på msn, sen ringde jag honom. Jag grät i telefon igen, jag är kass. En gång (innan vi blev ihop) lovade jag mig själv att han aldrig skulle få höra mig gråta, att han aldrig skulle få se mig gråta. Det sket sig ganska kapitalt. Det suger för jag vill inte gråta. Men samtidigt vill jag gråta, jag vill gråta i någons famn, nu får jag det. Men då vill jag inte det. Jag vill vara glad när jag är med honom.

Haha nu står Roro och säger att vi inte ska ta det personligt, men asså, i så fall ska han inte tvinga människor att stanna kvar efter lektionen för att han ska säga att vi inte får göra på vårat sätt.
JAG HATAR ATT SVERIGE INTE ÄR ETT FRITT LAND.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0