Att låta sig själv ta det lugnt.

Nu ska jag ta det lite lugnt. Jag tänkte lägga mig i sängen och läsa bok och lyssna på musik en stund, typ tills det är dags att gå och laga mat. Idag så ska vi äta kyckling i jordnötssås med ris. Yay! Gott! Lite gurka och lök till det så ;) Både gurka och lök gör sig grymt bra med jordnötssås faktiskt för den som inte visste det...

Sen måste jag skryta lite. Eftersom tvättmaskinen misshandlade min favorit-BH i förra veckan så var jag ute och skulle shoppa en ny fin BH igår, det blev inte en utan två BH:ar. Tillsammans så kostade de under 300kr (jag älskar rea nästan lika mycket som jag älskar Gud och Mikko ;)). Den ena hade halva rea-priset så den gick på 112kr istället för 450kr, Wero var nöjd, dessutom går den att ha utan axelband och den sitter jättebra så jag är definitivt nöjd. Och som ett plus i kanten så hävdar Mikko att mina bröst såg små ut i den och det gillar vi ;) (Nej, ni är inte intresserade alls, jag vill bara skryta om mina fynd xD)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag är inte ett dugg intresserad, men thumbsup! xD



Jag har ooockså köpt saker på rea! :D Jag och Jannike var inne på Yap idag, 70% rea ftw. Cheap Monday-Chinos och sneakers för drygt 300 istället för 1 100, weiwei!

2009-07-21 @ 19:07:27
URL: http://bjurdell.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0