Tandvärk med lösning!

Jag har ONT i min tand. Igår kväll när jag och Mikko satt och åt mackor så fick jag grymt ont i en tand, helt plötsligt. Det var liksom jättekonstigt, jag gick och tittade i spegeln och det är ett hål i min tand, på riktigt, ett hål. Jag TROR att det är en lagning som har lossnat, för annars hade inte smärtan kommit så plötsligt och det hade inte varit en krater i min tand, för jag menar, jag var hos tandläkaren i början av Juni, och de såg ingenting då, utom att mina tänder såg jättefina ut.

Men hur som helst så har jag fått en tid hos il dentiste här i stan klockan 11:30, så det ska nog lösa sig. Tror att det var en kvinna som skulle titta på mig, hennes namn började nog på E. DET BLIR SÄKERT BRA! Jag är nervös och när jag är nervös så behöver jag tänka på något annat, därför skriver jag.

Och så är jag hungrig, jag har inte ätit något sen den där mackan igår, försöker dricka massa vatten istället, för att tänka på något annat och för att fylla magen med någonting. Sen kom jag i och för sig på att jag hade ett skärp på mig som inte direkt gjorde saken bättre.

Planen för idag är hur som helst att åka in till stan, fixa till min tand, hämta biobiljetterna om bion har öppnat (vilket jag tvivlar på, men man vet aldrig hur länge jag måste vara i stan), åka hem, invänta snygg pojk, åka in till stan, gå och titta på Harry Potter, åka hem och äta mat. Ser mörkt ut för min hunger. Mat kanske går att klämma in under invänta snygg pojk, men det är inte säkert, bedövning och grejer :/

Seriously God, this is NOT funny!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0