Slut på 2:an av gymnasiet. 2/3 klart!

Okej, nu är 2:an så gott som slut. Jag har ett möte kvar (jag ska servera på studentlunchen och vi ska ha ett info-möte imorgon) sen har jag typ avslutningen och lunchen kvar. Sen har jag sommarlov. Idag vad jag ledig.

Ärligt talat, jag vet varför den senaste veckan har varit så grymt bra. Det är slut nu, jag får äntligen slappna av och det ska bli så skönt. 875poäng till avklarade. Av dem så kommer jag dessutom få typ 550 MVG poäng, 100 VG och 100 (fast vi bara läste 50 i år) G. Dessutom har jag 75 poäng databashantering kvar tills nästa år samt 50 poäng svenska C.

I trean kommer jag dessutom "bara" läsa 825 poäng, vilket gör mig HAPPYFACE.

Jag tittar tillbaka på året och inser att jag har lyckats bättre än jag trodde, och det är ju bra antar jag. Jag är faktiskt stolt över mina betyg, hur osvenskt det än må vara så är jag stolt. För jag är duktig. Jag har kämpat för mina betyg, i år har jag faktiskt det. Jag menar, jag får MVG i Fysik A tack vare att jag kämpade arslet av  mig på slutet, om inte det är något att vara stolt över så vad är? 

Som det ser ut nu så består mitt betyg av 100 poäng G och 200 poäng VG, resten MVG. YAAAAY!

(För den som undrar så försöker jag peppa mig själv. Jag har sommarlov och förtjänar att vila, jag ska bara inse det själv.) Peppa mig?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0