Seriöst, jag blir riktigt grinig ibland.

Jag har håltimma. Vilket jag faktiskt har sett fram emot. För ärligt talat, jag sitter hellre och gör ingenting än att sitta och faktiskt göra något. Det är på den nivån min trötthet är. Men ärligt talat, jag ska verkligen inte klaga, för det är tisdag idag. Och det är bara EN vecka kvar. Det var TRE förut. Om en vecka fyller min pappa år, sen på kvällen, 19:47 för att vara exakt så åker jag till Mikko <3 Äntligen, för jag är grymt trött på skolan, jag vil ha ledigt. Och jag är faktiskt ledig i två veckor. Vi åker till Finland och umgås med varandra. Bara varandra. Sen åker vi hem, jag pluggar på distans ett tag (en vecka typ..)

Vet ni vad? Jag är trött och har INGEN energi just nu. Det blir kyckling till lunch, men jag är inte hungrig. Eller egentligen så är jag hungrig, men jag är inte sugen på mat. Seriöst. Jag hatar när jag blir sånhär. Jag vet ju att jag blir det ibland. Ungefär samtidigt som jag låser in mig i mitt skal. Vilket jag också är på väg att göra just nu. Jag borde inte, jag vet, men egentligen, helt ärligt, det enda jag vill ha är en kram. En kram och sen blir allt mycket bättre.

Men ja, nu ska jag göra något ovärt, typ spela tills Milja slutar (hon är i klassrummet brevid där jag sitter så jag går när hon går typ  ^^)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0