Tillbaka i vardagen.

Jag är tillbaka i skolan, tillbaka i vardagen, men det känns faktiskt helt okej. Tro det eller ej. Jag menar, idag har vi en kort skoldag, imorgon börjar jag senare eftersom jag ska till vårdcentralen (vi får se när jag kommer tillbaka) och sen har jag en eller två lektioner (beroende på hur bussarna går och hur lång tid det tar) sen ska vi träna. Grejt liksom!

I alla fall sen är det fredag, sen är det lördag då ska jag nog in till stan och träna, sen är det söndag, då ska jag slappa, sen måndag skola och träna, sen tisdag skola och ev. cellgrupp, sen onsdag skola och träna, torsdag skola, fredag skola, träna, kyrka sen kommer Mikko troligtvis <3 Sen helg med älsk i så fall <3

Jag menar, jag gör hyfsat mycket just nu, och jag trivs nog med det egentligen, det var nog bara förra veckan jag blev grinig på det. Eller så beror det på att jag hade en jätteunderbar helg och att det inte är så lång tid kvar tills jag och Mikko åker till Finland <3 35 dagar är det tillochmed, det är inte lång tid.

Men nu har jag fått forumsvar angående mitt programmeringsproblem, så jag får väl återgå till det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0