Det går bra nu.

Jag fick jobb - jag sökte ett par jobb i onsdags förra veckan, på torsdag morgon ringde ett av dem och frågade om jag kunde komma på intervju på fredagen, det kunde jag. På fredagen framgick det att de ville att man skulle kunna jobba i minst ett år - jag kommer ju troligtvis börja plugga i höst så jag kunde ju inte garantera det. Jag fick helgen på mig att fundera och skulle återkomma måndag förmiddag. Igår morse så ringde hon jag varit på intervju hos och när jag tänkte tacka nej så sa hon att hon skulle kolla med sin kollega om det inte gick att lösa i alla fall eftersom jag passade så bra till jobbet. Han tyckte att det lät så - så jag fick jobbet över sommaren och om jag inte skulle komma in på högskolan så har jag jobb i höst också.

Jag går utbildning igår och idag - mellan 12 och 21. Sen kommer jag att jobba mån-tors 12:30-21 och fre 9-18. Yay me. 14.500kr + OB, semesterersättning och provision i månaden - det är ju helt okej :D Ny dator.se :D Och andra saker :D YAY!

Tommy åker till Turkiet inatt - mindre yay, men då får jag en chans att sätta mig in i jobbet utan honom - det är säkert nyttigt. Men jag kommer sakna honom, jag åkte därifrån igår och vi kommer inte träffas förrän nästa torsdag/fredag - det ger nästan en och en halv vecka - vi har inte varit ifrån varandra mer än 4 dagar sen vi blev ihop :o Nu det sista så har vi knappt varit ifrån varandra alls - jag kommer sakna min Tommy-boy. Men det löser sig nog.

Nu ska jag platta håret och sådär innan jag ska springa till bussen xD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0