Så mycket att skriva - så lite tid.

Jag har så mycket att tänka på hela tiden, det är helt sjukt. Och tiden går så snabbt, det är typ tre veckor kvar till påsklovet - w00t liksom?

Jag hade Fysik B prov igår - jag fick G, JAG FICK G! Jag trodde inte att jag var SÅ kass, men jag antar att jag är det. Pratade med Daniel efteråt och han sa ungefär att det fortfarande inte är kört vad det gäller MVG:et. Men jag vet inte om jag orkar, samtidigt så är det en 150p kurs - så att få ett MVG i den skulle ju inte sitta fel. Hade mitt första matte E prov idag också, det gick väl sådär - ett VG borde det bli i alla fall. Oavsett, det löser sig.

Nu har jag i alla fall ledigt i fyra dagar och de dagarna tänker jag spendera med att ta det lugnt. Spela lite Heroes of Might and Magic 3 och slappa typ. Jag ska ev. åka till Göteborg på måndag, men för tillfället känns det inte som att det kommer bli av. Dessutom ska jag träffa Tommy, det tänker jag se till att det blir av! (Tommy är syster precis som jag för er som undrar...)

För övrigt så fattar jag inte hur folk kan vara så korkade. Jag blir galen på korkade människor som inte fattar vad man säger - jag förstår inte hur man kan umgås med sånna människor. Folk som man får förklara varenda skämt för och som man måste förtydliga varenda mening för att få dem att förstå. Frustrationen är total.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0