Drömmar

När jag har pluggat klart så hoppas jag på att kunna jobba med något som jag verkligen brinner för.

Jag har ett par alternativ - och jag hoppas innerligt på att lyckas med något av dem.

Alternativ 1: Forska på AI (Articifiell Intelligens). Articifiell Intelligens är konstgjord intelligens, alltså typ robotar som tänker själva etc. Stört coolt och något jag har varit väldigt fashinerad av sen vi var på studiebesök på Högskolan i Skövde när jag gick i typ 8:an..

Alternativ 2: Jobba för ett F1-stall. Visst, det är väldigt avlägset och väldigt otippat att jag faktiskt skulle lyckas med det - men jag gillar att hoppas på det, för tänk att få åka världen runt för att kunna hjälpa en förare att vinna VM-titeln. Först och främst är det väl på datorsidan jag vill vara i så fall, men jag kan nog tänka mig att göra vad som helst för att få jobba för dem.

Alternativ 3: Att jobba för typ BMW - det är nämligen så att BMW programmerar sina bilar med ADA, vilket är språket vi läser på högskolan och hur coolt vore det inte att jobba med att programmera bilar i ett av världens vanligaste bilmärken? Det vore stört awesome och jag skulle vara så stolt över mig själv för att jag hade åstadkommit det!

Men det är ju som sagt bara drömmar - men man kan ju inte mer än att hoppas och göra allt man kan för att det ska bli verklighet ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0