Skadliga förhållanden.

Jag har en vän och en föredetta vän, som jag och Tommy pratar om ibland - mest för att vi ser saker ur vår synvinkel, vilket kanske inte är alls sanningsenligt - och ser hur min vän gång på gång blir sårad av sin partner. Jag är egentligen inte säker på att någon av dem läser det här - men om någon känner sig träffad så vill jag bara påpeka att jag inte vill påverka någon i någon riktning - det är erat förhållande, men ibland kan det vara bra att höra någon annans åsikt.

Jag har haft skadliga förhållanden - flera av dem till och med, en gång sa mina vänner till mig att lämna honom - han var inte bra för mig och så vidare - men jag lyssnade inte, vilket i slutändan ledde till att han dumpade mig!

Anyhow - vad jag egentligen vill säga är att jag tror att det är viktigt att tänka över hur stabilt ens förhållande är, vad det grundar sig på, hur man blir behandlad av sin partner, hur man behandlar sin partner, varför man har förhållandet etc. När man sedan har tänkt klart på ovanstående så kanske det är dags att prata med partnern om hur man vill förbättra förhållandet, eller, beroende på vad man har kommit fram till, avsluta förhållandet.

Jag tror inte att det egentligen finns några förhållanden som kan vara så pass skadliga att det inte är någon idé att ge dem en andra chans - men man kanske ska tänka sig för innan man ger dem en femte eller sjätte chans..

Kommentarer
Postat av: lillblondin

Sv; Ja jag bor själv och jag tycker faktiskt att det är riktigt skönt. Kunna göra vad man vill, ingen som stör eller så. Jag har lärt mig att trivas med att vara själv, jag trivs i mitt eget sällskap =). Men visst blir det ensamt ibland men då ser jag till att umgås med någon nästan varje dag också, komma ut från lägenheten och göra något =).

2011-01-02 @ 16:11:48
URL: http://againstallodds.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0