when there are no words left.

Okej. Jag förstår mig seriöst inte på mig själv. Jag gör liksom inte det. Varenda gång jag beundrar någon så blir det någon halvmisslyckad människa som oftast skriver om något som den själv inte förstår sig på. Någon som gärna hittar på ord som verkar med avancerade än de egentligen är. Någon som hittar på egna ord och hoppas att någon ska tycka att de verkar riktiga. Varför gör man sånt? Jo, för att man vill känna sig bättre än alla andra. Och hur får man lättast sig själv att verka bättre än alla andra? Jo, man låtsas att man vet så jävla mycket mer, så jävla mycket som ingen annan har någon koll på. Jag blir så trött. På riktigt. Jag blir så less. Jag blir så fruktansvärt less på mig själv i första hand, det är ju trots allt jag som gång på gång faktiskt beundrar dessa idioter som egentligen inte ens själva vet vad de håller på med. Just nu har jag bara lust att cutta upp någons armar och se den förblöda. Gärna någon av dessa själviska idioter som försöker trycka ner andra genom att använda sina "avancerade" ord.

Förlåt mig Jesus för att jag är så egoistisk och för att jag hela tiden leds in på fel vägar. Jag vet att du har rätt. Jag vet att du hade rätt hela tiden, jag förstod bara inte varför.
Tack för att jag ser nu. Tack.
Amen.

.

Förlåt. Förlåt mig Jesus. Förlåt för att jag inte vet vad jag ska tro, vad jag ska lita på, vad jag inte ska lita på. För att jag inte vet vad jag ska göra. Jag står här handfallen och rädd. Jag skakar av rädsla. Förlåt, men jag vet inte vad jag ska göra. Jag vet inte vad jag ska hoppas på. Varför lämnade du mig? Varför övergav du mig mitt i allt? När jag behövde dig som mest. Jag behöver dig.
Gud, jag hatar dig ibland. Jag önskar att jag kunde slå till dig och skälla ut dig men ja. Ska jag skälla på någon så vill jag ha ett konkret svar. Och hur konkreta dina svar än är så räcker det inte. Jag ser det ju inte. Jag fattar det ju uppenbarligen inte. Om du är herre över himmel och jord, varför i hela friden kan du inte visa  mig något som gör att jag förstår? Varför överger du mig?
Jag ber dig. Omfamna mig och håll mig i din famn. Gör mig trygg i dig.

I know You tell me to be glad when
trials come to me but instead
I always question if You love me at all


Förlåt Gud, förlåt. Men jag orkar inte behöva ifrågasätta nu. Jag orkar inte tvivla, jag vill bara ha dig nära, känna din kärlek, lite mer konkret än jag gör just nu. Förlåt. Jag orkar inte låtsas att jag har kännt din kärlek. Jag orkar verkligen inte mer.


 

Förlåt.

Lägerkristenhet.

Okej, bara för att Mikko tog upp det i sin blogg (http://ecclesiastes.blogg.se) så tänker jag ta upp det lite djupare här. Varför man inte ska bli lägerkristen. Eller snarare varför det inte är bra.

Först kanske vi ska redogöra för vad det är. Mikko gjorde en bra förklaring av hur en lägerkristen person är. Man kan säga att han/hon har Jesus i garderoben och sen plockar fram honom när det är läger. Vissa tror dessutom att Jesus bara finns när man är på läger.

Jag tycker att det säger sig självt att man inte bara ska vara kristen på läger. Jag menar, om man bara är kristen på läger så får man ju aldrig möjligheten att leva som kristen. Man får aldrig möjligheten att testa kristendomen på riktigt. vilket är typ det bästa jag har gjort. Självklart så är det lättare att vara kristen på läger, det blir liksom mer koncentrerat och man får möta Gud på ett helt annat sätt. Men fortfarande, vardagskristendomen är det enda i mitt liv som varje dag kan få mig att rygga tillbaka och tänka tanken "har Gud verkligen gjort det där?" och att varje gång inse att han har det ger mig gåshud. Vardagskristendomen ger mig en trygghet, det är det som gör att jag blir lugn i min vardag.

Jag säger inte att läger är dåliga, så missförstå mig rätt. Jag älskar läger, och min kristenhet hade nog inte hållt om inte jag hade fått åka på läger, men jag ser det som ett tillfälle för stimulans och inspiration, det ger mig ork att fortsätta resten av året. Halleluja för det.

Jag vet inte om jag har förklarat noga nog. Jag kanske tar upp det någon mer gång, eftersom jag faktiskt tycker att vi borde ta upp det mer än vi gör. Jag har en hel del kompisar och så som bara är kristna på läger, som annars sitter och skrattar åt kristna och sen kommer de till ett läger och de är kristnast (jag hatar det uttrycket, men det finns inget annat att beskriva det med) på lägret, sen kommer de hem och det är samma sak igen. Jag förstår inte sånt.

Jesus, rädda människor från lägerkristenhet. Rädda människor från allt som är ont. De förtjänar det inte. De är bättre än så, egentligen. Hjälp oss att inte bli som Fariséerna. Jag ber dig. Förlåt för alla fel jag gör. Förlåt för allt du ber mig göra som jag inte gör. Det är min dumhet och inget annat. Förlåt mig. Förlåt.
Amen.

Oron som äter upp Wero innifrån.

Okej, allt är säkert jätte bra. Det klart, det är ganska bra. Jag har en pojkvän som älskar mig, halleluja eller nått. Men förlåt, men han är inte allt. Eller, jo, han är mitt allt. Men allt annat fortsätter rulla på medan jag sitter och tittar på hur vacker han är. Det skrämmer mig. Eller, det är inte det som skrämmer mig. Det är det som faktiskt händer runtomkring som skrämmer mig.

Vad händer då runtomkring?

Farfar. Min farfar fick en stroke i höstas. Det rev runt en hel del. Det var hans fjärde stroke. Jag hatar när sånt händer. Det var medan morfar fortfarande låg på sjukhuset och ja. Jag kom hem från Eskilstuna och pappa sa att farfar hade fått en stroke igen. Jag kunde inte ens gråta. Det är lite skumt det där, men jag kan inte gråta när jag är med pappa. Inte när jag är med mamma heller förresten. I alla fall, åter till farfar, han kan fortfarande inte gå och han har gett upp sin vänstra arm. Jag vill inte. Folk säger att de förstår men nej. Farmor bygger om hela sitt hus, för att vi ens ska kunna få hem honom. Han vill inte hem, han har ju sagt det, han har sagt att han vill dö. Vad säger man då? Förlåt, men ja.

Aktiv dödshjälp? Jag har alltid varit negativ till att läkare med patientens tillåtelse ska få injicera en dödlig dos med gift. Det är ju faktiskt mord. Men jag hade aldrig sett en människa ta tag i min hand, trycka den med all sin kraft och titta in i mina ögon och säga. "låt mig dö." Jag grät inte. Jag gjorde inte det. Jag sa ingenting. Jag har inte berättat det för någon. Det har aldrig varit tillfälle till det och min egoism gör att jag inte vill att han ska dö. Min egoism vill att han ska leva ett tag till, att jag ska få ta studenten och gifta mig innan han dör. Att jag ska hinna få barn innan dess. Förlåt, men jag tror inte det. Jag får nog inte det.

Ska jag känna lättnad eller sorg över det faktum att jag inte tror att min farfar kommer leva så länge till?

Jesus, jag hatar att säga det här. Jag vill inte säga det här. Men gör vad farfar vill. Du ser hans tankar och även om han inte tror på dig Gud så tror du på honom, du ser hans känslor och hans ångest. Jag vill inte se det, förlåt, jag vet att det inte är rätt. Jag älskar honom, det är klart. Men jag klarar inte av det här. Egoist som jag är så klarar jag inte av det här. Jag klarar inte av det faktum att jag inte vet vad som händer. Jag klarar inte av det faktum att jag inte vet vad jag ska göra, vad som är rätt. Led mig till det som är rätt och jag kommer följa dig. Jag vill följa minsta steg som du tar, för att ge dit du vill att jag ska gå. Led mig.
Amen.


Okej.

Lördag idag. Jag kommer dö av att jag är trött snart. Men jag kan inte sova än. Men jag måste göra något snart. På riktigt. Jag vill ringa någon. Jag vill prata med Mikko. Jag vill berätta för honom att jag älskar honom. Men jag kan inte. Och nej, två minuter om dagen räcker inte. Det är inte ens i närheten av att räcka. Marielle tittar på en dålig film.
Jag "Är det spännande?"
Marielle(är först tyst) "inte mycket.." *fortsätter titta*

Ska nog titta på melodifestivalen sen. Bara för att. Jag har sökt jobb idag också. Skara Sommarland och så gjorde jag en intresseanmälan till arbete på Frizon. Får se hur det blir med det. Jag är inte jätte pepp på att jobba under Frizon men ja. Det kommer sluta med att jag missar något jag verkligen inte vill missa. Ett vettigt möte eller nått. 

Tänkte lägga upp en bild på den grymt snygga tröjan som Marielle fick från sin chef på Schillerska till mig, men den vill inte. Blogg.se's fel. (ja, jag vet att man inte skriver så i svenska, men det såg fult ut annars) Jag kommer sakna honom, Kristian asså. xD

Okej.

Hm, blir nog ett ganska kort inlägg. Mikko är och duschar. Känns som att jag just nu försöker öka alla singlars smärta genom att påpeka att jag faktiskt har pojkvän och att jag hellre spenderar min tid med honom än med datorn. Men för det första så är det inte så. Eller egentligen så är det så, men jag FÅR vilja det. Jag FÅR spendera min tid med honom. Jag har inte dag ut och dag in. Jag har varannan helg och loven. Om jag har tur. Så fuck off? Jag menar. Gah, jag vet inte vad jag menar. Och det faktum att han läser det här just nu  gör inte att jag vill fortsätta skriva heller. Men i alla fall. För det andra så är ni inte fullt så ensamma som ni tror att ni är. Alla jag känner har lagt upp emobilder på bilddagboken och klagat på att de är ensammast i världen. Det faktum att det inte är EN människa som har gjort det måste ju tyda på att ni inte är ensammast i världen, eller? Jag vet inte. Visst, jag kommer också känna mig ensam och övergiven, eftersom jag faktiskt kommer vara ensam och övergiven, och det är inte mitt fel. Det är säkert inte erat fel heller, men jag menar, SLUTA KLAGA FÖR HELVETE! Jag har klagat i flera år, jag vet. "Buhu, ensam på alla hjärtans dag iår igen, stackars mig. Alla andra är ihop med någon." Dags för er att inse det faktum att alla andra inte är ihop med någon.

Okej, det blev inte så kort. Och jag kan inte formulera mig idag heller. Bajs på det. Nu gick Mikko. Wierd. Aja, jag ska dra. För övrigt så har vi sett klart säsong 3 av House nu, bara säsong 4 kvar. Mohahahaha <3

En gång trodde jag att jag kunde allt.

Jadu, min enda tappra läsare. Vart tog alla andra vägen? Ett tag hade jag 26 läsare om dagen. Skrev jag något tråkigt sen eftersom alla försvann? Jag vet inte. Det spelar ingen roll.

Försov mig idag, sen glömde jag gympakläderna, sen typ, ja ^^ dålig dag helt enkelt. Jag hatar onsdagar. Jag gör verkligen det. Jag menar, vi har inga roliga lektioner, eller visst, matte är roligt. Men i övrigt, engelska och naturkunskap och så idrott på det. Kasst. Vi har dessutom fem lektioner imorgon. Ännu värre. CUT i armen.

Men det var inte det dethär skulle handla om. Det skulle handla om att jag en gång i tiden var oövervinnerlig. Att jag en gång i tiden trodde att det inte fanns något som jag inte kunde klara av. Att jag en gång i tiden trodde att om jag bara ville något så kunde det bli så, för att jag trodde på mig själv, för att andra trodde på mig. Sen gick den tiden över. Någon råkade säga till mig att jag var dålig och allt bara rasade. Jag tror att jag var lite som en såpbubbla (fast inte lika vacker), jag var jätte lätt att spräcka och innuti fanns det bara luft. Ganska kasst egentligen. Ganska tomt egentligen. Jag saknar att kunna tro på mig själv. Jag saknar omedvetenheten i att tro att jag kunde allt. Usch. Ge mig omedvetenhet.

Jesus, ge mig kraften att tro på mig själv. Ge mig möjligheten att tro att jag kan. Visa  mig att jag kan. Hjälp mig med det jag har svårt för. Tack för att du ger oss styrka Gud, tack för att du varje dag visar oss att vi kan mer än vi tror, men det räcker inte riktigt, jag behöver lite mer. Förlåt. Jag känner mig som en otacksam liten skitunge som inte kan vara glad för det jag får. Jag känner mig som den lilla skitunge jag faktiskt är. Förlåt mig.
Amen


Andra för idag.

Okej, nu stör jag mig. Mitt andra blogginlägg idag. Jag har ont. I nacken, för att jag sitter fel just nu, i örsnibben, av någon skum andledning som jag inte förstår mig på. Jag bara klagar. Hemsk jag är. Men men. CSI NY på TV, jag sitter med bärbara i vardagsrummet. Men det kind of suger. Jag menar, sanonrlikheten för det som händer i CSI är inte jätte stor. De har en bil som lagar sig själv och ja, OFTA. JAg har ändå läst endel om nano material och grejer, men CSI utspelar sig inte om 20 år. Det är idag och idag finns det inga självläkande bilar. Well, i alla fall. Det var inte därför jag började skriva det här inlägget.

Jag har suttit och läst lite bloggar nu och ALLT, verkligen allt handlar om mode och hur rika folk är. Var det verkligen målet med att vi började blogga? Var målet att alla skulle beundra oss för hur rika och snygga vi var? Vad är egentligen människors mål med sina bloggar? Det skulle jag vilja veta. Jag menar, mitt mål var att jag skulle få folk att tänka, att folk skulle förstå att vi inte kan fortsätta som vi gör idag. Men jag lyckas nog inte. Det är nog ingen som kommer till någon djupare insikt tack vare min blogg. Egentligen borde jag kanske sluta blogga. Men jag gillar det. Tanken på att någon annan läser mina tankar och faktiskt förstår vad jag känner. Utan att jag gång på gång på gång måste försöka förklara. För det lyckas liksom aldrig. Jag kan aldrig formulera mig.

Gud, det är inte meningen att jag ska försöka verka som en bra människa bara för att jag skriver det här. Det får mig inte direkt och verka bättre heller, man blir inte bättre bara för att man skriver en bön i slutet av sina blogginlägg. Det är nog snarare något som kommer få människor att se ned på mig, att tycka att jag är konstig, det kommer nog få människor att tycka att jag är dum i huvudet rent ut sagt. Men fine, jag är kristen. Det får de leva med. Jag fortsätter i alla fall. Det är min blogg - min frihet. Gud jag ber om insikt till de som läser det här, hjälp dem med deras val. Jag vet att många står inför svåra val här i livet, men jag vet också att du gör det som är rätt för dem. Gud tack för vissa bönesvar, eller i alla fall det jag hoppas kan bli bönesvar. Det gör mig så glad, det gör andra så glada. Sprid din glädje. Förlåt mig för att jag syndar, förlåt för att jag inte gjorde som jag borde ha gjort. Jag vet att det var fel.
Amen

Måndagen den 4:e Februari klockan 12:33

Jag har håltimma. Eftersom solen skiner rakt på min skärm får jag sitta med den i en jätte konstig vinkel för att jag ska kunna se något alls. Dessutom så hörde vi (jag och Milja) att några tjejer i PreDP pratade om att en av dem skulle på Simple Plan i Stockholm i Mars. OMG tänkte vi och Milja kollade upp. Men kan vi den helgen det är? Nej, för vi ska på konfa läger den helgen. Surt. Massa surt. Lite halvgrinig blir man allt. Det är trots allt Simple Plan. Det är våran andra date! Det är surt. Aja, jag vill ha FriZon. Nu. Jag vill sova i tält och frysa ihjäl, jag vill gå omkring och vara jätte smutsig och skabbig. Jag vill gå på möte i Ladan och ja. Ni fattar. Nu. Det här blir inte ett jätte långt eller värt inlägg, eftersom jag inte ser vad jag skriver. Lägesrapport för övrigt:
Mikko har inget jobb, mestadels för att hans chef är dum i huvudet. Jag har aldrig träffat människan, men jag tycker inte om honom.
Jag fick VG på mitt matteprov. Det var helt okej eftersom jag inte hade någon som helst aning om hur man skulle lösa MVG frågan. Jag hade bara ett fel i övrigt och det var ett slarvfel typ. Det stör mig. Men VG i alla fall :D <3
För övrigt är jag ganska glad. Hade gärna haft programhantering nu så att jag kunde sluta dock, men man kan inte få allt. 


Jesus, jag vet att jag inte är jättebra på att formulera mig, men jag försöker i alla fall. Varför blir allt som det blir? Varför är Anneli och Andreas fortfarande kvar i Sverige? Varför har inte Mikko något jobb? Vad vill du göra med dem? Vad har du för plan? Det kanske inte är  meningen att jag ska förstå det, men tänk för att jag undrar i alla fall. Visa dem den väg du har bestämt för dem. Ge Mikko ett arbete och ge Anneli och Andreas sina arbetstillstånd i Tanzania. Gud, förlåt för att vi är dumma människor som inte förstår vad du vill jämnt. Som trots dina tydliga vägmärken fortfarande går åt fel håll. Som trots att du bokstavligen talat ställer dig framför oss går åt fel håll. Jesus vi är inte mer än människor. Ibland måste du nog visa oss rätt svar, göra det till det enda svaret som är möjligt. Gud, jag ber dig. Giv oss frid. Giv oss hopp. Giv oss värme.

Söndag.

Söndag idag. Skola imorgon. Sex dagar kvar. Jag lever för fredag just nu. Naturkunskapsprov på torsdag. Och så måste jag få ordning på mitt inriktningsval och mina i-val. Det lutar åt system och mjukvaruutveckling just nu. Det blir nog bra. Men i-val... Ska jag verkligen läsa kemi A? är det en rolig kurs? Historia A ska jag ju läsa. Men vad mer liksom? Gah, det stör mig. Jag vill börja hänga på någon chatt. En såndär gammal chatt där allt inte bara handlade om sex och att vara elak mot folk. Det är så drygt. Jag vill hitta en trevlig chatt, en där man kan prata med folk om vettiga saker. Forumdiskussioner i chatt form typ. Men lycka till.

Jag är trött. Därför blir det ett kort inlägg, orkar inte svamla.

Ni får en låttext också.

A Lonely September - Plain White T's

I'm sittin' here all by myself
just tryin' to think of something to do
Tryin' to think of something, anything
just to keep me from thinking of you
But you know it's not working out
'cause you're all that's on my mind
One thought of you is all it takes
to leave the rest of the world behind

[Chorus]
Well I didn't mean for this to go as far as it did
And I didn't mean to get so close and share what we did
And I didn't mean to fall in love, but I did
And you didn't mean to love me back, but I know you did

I'm sittin' here tryin' to convince myself
that you're not the one for me
But the more I think, the less I believe it
and the more I want you here with me
You know the holidays are coming up
I don't want to spend them alone
Memories of Christmas time with you
will just kill me if I'm on my own

[Chorus]
Well I didn't mean for this to go as far as it did
And I didn't mean to get so close and share what we did
And I didn't mean to fall in love, but I did
And you didn't mean to love me back

I know it's not the smartest thing to do
we just can't seem to get it right
But what I wouldn't give to have one more chance tonight
One more chance tonight

I'm sittin' here tryin' to entertain myself with this old guitar
But with all my inspiration gone it's not getting me very far
I look around my room and everything I see reminds me of you
Oh please, baby won't you take my hand
we've got nothing left to prove

[Chorus]
Well I didn't mean for this to go as far as it did
And I didn't mean to get so close and share what we did
And I didn't mean to fall in love, but I did
And you didn't mean to love me back, but I know you did

And I didn't mean to meet you then
we were just kids
And I didn't mean to give you chills
the way that I kiss
And I didn't mean to fall in love, but I did
And you didn't mean to love me back but I know you did
Don't say you didn't love me back 'cause you know you did
No, you didn't mean to love me back
But you did

RSS 2.0