Ont, men äntligen är det helg<3

Idag strök jag ett ämne till från listan, näthandel A, vi får väl se hur det gick. Men men, jag dör inte.

När jag vaknade imorse så hade jag ont i handen, det är benet som går upp till lillfingret som bråkar, det är ömt på ett ställe och jag inbillar mig att det inte är helt rakt. Men men, det gör inte så ont så att jag inte klarar mig. Är det inte bättre på söndag så tar jag och Mikko en tur till jourcentralen och kollar upp det. Enligt vårdguiden så behöver jag med min benskörhet inte ens röntga handen så det torde gå fort. MEN JAG VILL INTE GIPSA!

Aja, hur som helst. Det kom hundra kronor på posten till mig idag. Bra att han namnsdag ibland. Snäll morfar har man också. Frågan är bara varför jag inte kunde fått dem imorgon när han kommer hit xD

Aja, Mikko kommer snart (han är på väg hit, han har passerat Örebro vet jag också :D) så det blir nog inte så mycket blogg i helgen för min del. Imorgon ska vi på BLINDSIDE<3

Herre gör det som är bäst.

Jag vet att jag inte är lika ödmjuk som jag borde vara. Men herre hjälp mig att kunna lita på dig och att du gör det som är bäst. Herre jag vill inte längre kräva saker av varken dig eller alla andra. Låt mig få bli din tjänare, på riktigt.

Hjälp mig plugga idag. Det är så mycket jag ska lära mig och så lite tid, det är så mycket jag inte kan. Herre hjälp mig. Gör det som är bäst. Snälla.

Förlåt mig för alla fel jag har gjort idag och alla svordomar jag har sagt.

Spänningen är ooooooolidlig.

Sitter och väntar på att Mikko ska komma hem från träningen. Efter den så vet han när han kommer imorgonen. Antingen innan lunch eller också vid 24 på natten. Det hela beror på om han ska spela match imorgon eller inte. Jag hoppas på inte.

Jag har prov i Näthandel imorgon. Det kommer gå fail känns det som. Men det skulle bli en del förkortningar och så skulle det bli åtmindstone en "argumentera för eller emot om Fredrik har rätt eller fel i den här frågan", men men. Det går nog bra. På förra provet fick man poäng för namnet, sånt gillar jag :D

Men men. Plugg var det. Ska slänga in en bön här först hade jag tänkt.

Dagens Bibelord.

Dagens Bibelord kommer från psalm 121, om ni läser det här inlägget imorgon eller så så kan ni hitta versen här. Psalm 121 återkommer hela tiden. Jag insåg nu att Casting Crowns har gjort en låt om den, låten är fin. Slänger in den sen i slutet av inlägget..

Hur som helst. Psalm 121 handlar om att hur mycket man än ställer till det för sig så finns Gud där för en och tar hand om en. As simple as that liksom. Vi behöver bara lita på att han löser våra problem så gör han det. Vi är så bortskämda så det är inte sant egentligen.

Praise You In This Storm med Casting Crowns i alla fall:

Kristna och muslimer.

Kristna säger väldigt ofta att muslimer är dumma i huvudet osv. (nej, man säger det inte rakt ut, men man antyder det på ett väldigt fult sätt.)

Jag å andra sidan blir mer och mer imponerad av islam i största allmänhet.

Jag menar man hör muslimer avsluta ett helt vanligt samtal med ن شاء الله; (In šaʾ Allāh), vilket betyder ungefär "Om Gud vill", vilket får mig att se på islam som en väldigt ödmjuk religion. De har accepterat Jesus som en profet, vi har inte direkt accepterat Muhammed, vi har inte ens accepterat judarna ordentligt och utan judarna hade det inte blivit några kristna. Men muslimerna lyckas med det, att acceptera andra för det de faktiskt är.

Det här är bara en av många anledningar till att jag är imponerad av Islam. Kvinnor som är muslimer och har valt att bära slöja imponerar mig också väldigt mycket, jag menar, de slipper bli tittade på som om de vore någon form av sexobjekt, folk kan få se dem för vad de egentligen är istället. Vilket är grymt. Har någon tittat på en kvinna med slöja och tänkt på att de oftast (det där klart att det finns undantag, men det finns det alltid så what the heck..) ser väldigt lyckliga ut. Jag tror att det beror på att de har möjligheten att bli sedda på ett annat sätt. Sen har vi här i Sverige väldigt mycket fördommar om muslimer och jag tror att vi behöver öka medvetenheten om Islam och vad muslimer egentligen gör, för det är ju inte dirket som att alla muslimer är självmordsbombare även om det är vad media vill ge sken av ibland.

Nej, i och med det här så vill jag säga att vi kristna behöver titta lite extra på alla muslimer här i världen och fundera på vad det egentligen är de lyckas med som vi inte lyckas med. (Vill ni ha en hint? "The greatest single cause of atheism in the world today is Christians, who acknowledge Jesus with their lips and walk out the door and deny it with their lifestyles")

Att vara kristen och att vara svensk.

Igår när jag väntade på bussen så hände det en lite intressant grej. Det satt en kvinna på busshållsplatsen, inget ovanligt med det kanske, jag har sett henne många gånger, hon ser alltid lika deppig ut och verkar alltid vilja fly in i sin bok (hon läser alltid bok när jag ser henne..). Igår hade hon dessutom en blåtira vid ena ögat.

Visst, det kanske fanns en vettig orsak, hon kanske hade ramlat eller vad som helst, men i alla fall. Jag ville verkligen fråga vad som hade hänt, fråga om hon ville prata osv. Men jag är för svensk för sånt. Svenskar pratar inte med folk på busshållsplatsen, man gör inte det, det är liksom common sense. Nu på efterhand så ångrar jag mig. Jag vet att jag inte kommer ta den där bussen förrens nästa måndag eller kanske tillochmed nästa torsdag och kommer inte att se henne innan dess och då är det säkert för sent att fråga i alla fall, om jag ens vågar.

Det här med att vara kristen och att vara svensk går nog inte riktigt ihop egentligen. Som kristen så "ska" man bry sig om sina medmänniskor osv. detta gör att jag ibland får en känsla av att jag ska göra vissa saker, typ prata med en människa. Detta har lett till många roliga saker, bland annat att jag har dansat Laurentzia (stavas det så?) med en polsk uteliggare, sug på den ni ^^. Hur som helst går inte det här riktigt ihop med att vara svensk. Som svensk ryggar man gärna tillbaka när någon så mycket som tittar på en på stan. Man pratar inte med främlingar. Det bara är så.

Någon gång ska jag övervinna min svenskhet och göra vad jag borde.

Att inte blogga ^^

Jag vet. Jag är värdelös. Men nu tar det på skolarbetet, faktiskt.
Av de kurser som jag läser så är jag klar med ett antal.
Matte C
Programmering B
Näthandel A (kursprov på fredag)
Svenska B (en liten mini-inlämning på typ fredag, sen forstätter kursen i höst ^^)
Idrott och Hälsa A
Databashantering (Innebandy-projektet har vi kundmöte med på tisdag, annars så fortsätter kursen i höst också ^^)
Teknikutveckling och företagande (visserligen en redovisning kvar, men annars är jag klar ^^)
Engelska B (kommer den kursen någonsin ta slut? VI har massa små saker som vi gör på typ en lektion hela tiden, men det är Comedies så det är rätt skoj ^^)
Webdesign (inlämning på torsdag, jag är i princip klar..)
Fysik A (kursprov nästa fredag)
Historia A (inlämning måndag, men jag behöver bara få G på den för mitt MVG är redan säkrat :))

Det är väl typ alla kurser som jag läser så ja, det blir nog bra.

Nu i helgen var jag hos Mikko (därav inaktiviteten, vi sätter typ aldrig på datorn längre..). Vi myste, tittade på film, umgicks, pratade och hade allmänt trevligt.

OCH GISSA VAD? HAN KOMMER HIT I HELGEN! Egentligen så skulle inte vi träffas förrens på midsommar, och det skulle bli typ 23 dagar tills dess, men nu kommer han i helgen och sen är det liksom bara lite mer än två veckor kvar och under den tiden kommer jag vara upptagen.

En illamående Wero

Wero = illamående hela tiden om hon inte äter. Visst låter det stört? Men så är det. Det är mina kalktabletter som gör det. FAIL.

Hur som helst, för den som missat det så äter jag kalktabletter för att jag har en för låt bentäthet och behöver få upp den nu innan jag slutar växa och kroppen slutar ta upp kalk.

Aja hur som helst så har jag massor att göra i skolan och hinner typ inte med något annat. Fail kan man tycka, men på sätt och vis så trivs jag med det också.. Det är ju ändå snart sommarlov. Det ska bli skönt ska ni veta. MikkoMikkoMikkoMikkoochWeroWeroWeroWero får umgåsumgåsumgåsumgås. Wero är SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR glad :D

Vi kommer dö imorgon!

Att hinna med allting.

Idag känns allting av någon skum anledning lite mindre stressigt. Jag har ingen aning om varför. Jag antar att det är för att jag har ett nationellt prov i matte imorgon, sen är matten mer eller mindre slut. Sen har vi det här med fysiken, vi ska tydligen bar aha ett prov till. Vilket känns grymt bra. Sen är det programmeringen. Ett prov på onsdag, that's it. Sen Näthandeln, ett prov också. Engelskan, inlämningen känns inte så omöjlig längre, grymt! Historian, känns inte heller så gigantisk. Grymt det också. Och teknikutvecklingen känns rätt enkel också. YAY!

Det ska nog inte vara något problem egentligen, även om man är stressad. Jag tror att ma stressar upp sig väldigt mycket i onödan. Tyvärr verkar det som att det är andra saker som blir lidande av det :/ Träning til exempel. Men visst, det går att ta igen efteråt. Senare liksom.

Just nu prioriterar jag skola, pojkvän och kyrka. Bara så att ni vet!

Att hinna med Gud.

Jag vet inte om jag har tagit upp det förut i bloggen men det är väldigt viktigt att även om man har såhär mycket att göra som jag har nu till exempel att hinna med Gud. Det är väldigt viktigt faktiskt.

Folk säger att kristendomen inte är en religion utan en relation, vilket jag i mångt och mycket är beredd att hålla med om. Det är bara det att folk får det att verka som att det är en så krävande relation. Jag vill inte påstå att det är det. För vi umgås med Gud ofta, helst ska vi göra det hela tiden. Man kan umgås med honom även om man pluggar. Det funkar alldeles utmärkt faktiskt! Jag har testat!

Poängen var att det inte ska vara ett krav att man ska ha tid med Gud. Även om de flesta som har testat vet att det är bra. På så sätt saknar jag ukraina. När alla helt plötsligt blev tysta och satte sig där de själva ville sitta och umgicks med Gud. Det här händer inte här hemma så ofta och jag saknar det, helt ärligt. För man får en annan närhet till Gud, vilket är grymt trevligt.

In conlusion, spendera tid med Gud medan du gör andra saker. Alla tjänar på det!

En slapp eftermiddag och en dag mindre kvar.

Det tar på det. Vi insåg förut att när församlingslägret kommer så kommer vi inte ha något mer plugg kvar i trean, vilket är väldigt skönt. YAY på det. Men det är nästa vecka, en vecka till och en vecka till kvar. Suck. Men det tar på det i alla fall.
 
Nu i eftermiddag har jag gjort mat vit fiber pasta med bacon, lök och champinjon röra, det var gotteligott. Sen har jag tittat på tv och slappat vid datorn. Idag är den dagen då man laddar upp inför plugget man åker på de följande dagarna. Nu är det onsdag och torsdag som går åt till matteplugg, sen pluggfri fredag sen lördag och söndag till engelskan. Teknikutvecklingen misstänker jag att jag kommer hinna ändå och idrotten är redan klar. Det där var en kortfattad variant av en och en halv veckas plugg. SNAR SNART SNART är det slut. Stå ut Wero. Stå ut.

Bråk och roligheter.

Jag har världens bästa pojkvän, för den som inte visste det sen tidigare. Det finns ingen som jag göra mig glad så fort.

Jag hade en grymt dålig dag igår och när jag satt och pratade med honom på kvällen så sa han något som gjorde mig väldigt arg, och sen kunde jag inte sluta gråta. Jag bara grät och grät och grät, för att jag var dum och värdelös och korkad och sämst. Slutligen så slutade jag gråta och trodde på vad han sa till mig, att det var hans fel för att han hade sagt det där dumma från början. Sen berättade han om en dröm som han hade natten innan det, vilket gjorde mig väldigt glad, för det var roligt. Tyvärr så vill jag nog inte berätta för er vad det handlade om, men det var roligt.

Nu sitter jag i skolan och har håltimma. De andra slutar väl om typ tio minuter - en kvart så jag ska nog plocka ihop min dator snart och gå och stoppa in den i skåpet :P LUNCH nu. Jag är hungrig.

Piggelino.se

Jag har skaffat piggelino!
Piggelino är en sida där man kan sätta upp mål och sånt för sig själv och sin träning, och så kan man träningsdagboka om det.

Än så länge verkar det bra (jag har gjort ett träningspass >.<)

Jag heter izredam där i fall att någon vill veta ;)

People can't really be trusted.

I learned that one the hard way.

Hur som helst. Idag har jag pluggat lite, sen har jag städat, hängt tvätt och så. Nu sitter jag och Marielle med varsinn dator i knäet och tittar på TV. Skrattar åt amerikanska bratz. ( My super sweet 16 på tv ^^)

Jag ska in till stan och träna sen. Tror att det blir kondition idag. Jag  måste verkligen köra hårdare med konditionen snart. Men det blir bra. Innan sommaren är slut ska jag ju kunna springa 5km så xD

Pluggpluggpluggplugg.

Sitter och pluggar historia. Egentligen så fattar jag inte varför jag är så nervös för det. Jag kan det hyfsat bra och det går ändå bara att få VG på det. MEN, i alla fall. Jag VILL verkligen ha VG på det. Men vi ska göra det i grupp sen. Några till som kan det hyfsat och voilà, VG.

I dag i alla fall så har jag, pappa, Marielle och farmor varit på Mediamarkt och köpt en TV till farmor som hon ska ha i sommarstugan. Sen har jag pluggat. Pappa och Marielle är och spelar golf för tillfället. De kommer hem framåt 18 tiden. Mikko kommer hem vid 17:30 typ, då ska han ringa mig :D Jag saknar honom och vill prata, så det blir bra :D

En trevlig hemmakväll.

Ångesten börjar smyga sig på. Du borde plugga Weronica. Du borde verkligen plugga. Kom precis på att min historiabok är hos mamma. Jävla fail. Jag pallar inte att åka och hämta den. Det får bli leta fakta på nätet istället. Det är ju inte som att det inte finns tillförlitliga källor på nätet. Eller så sätter jag mig på bibblan en stund på söndag. Vi får se. Hur som helst så löser det sig!

Ikväll är jag pluggfri. Jag, Mikko på skype och Death Note på skärmen är vad det är ikväll. Och ett glas cola för tillfället. Imorgon = PLUGG. Söndag = Träning och PLUGG. Någonstans ska jag klämma in Mikko också, men det löser sig ;)

Dagens bibelord - Upp 21:4

Dagens Bibelord berörde mig verkligen så jag tänkte att jag skulle skriva en liten förklaring på varför.

Först och främst versen i sitt samband (Upp 21:1-4) "Och jag såg en ny himmel och en ny jord. Ty den första himlen och den första jorden var borta, och havet fanns inte mer. [2] Och jag såg den heliga staden, det nya Jerusalem, komma ner ur himlen, från Gud, redo som en brud som är smyckad för sin man. [3]Och från tronen hörde jag en stark röst som sade: "Se, Guds tält står bland människorna, och han skall bo ibland dem, och de skall vara hans folk, och Gud själv skall vara hos dem, [4] och han skall torka alla tårar från deras ögon. Döden skall inte finnas mer, och ingen sorg och ingen klagan och ingen smärta skall finnas mer. Ty det som en gång var är borta.""

Okej. Så Gud skapar en ny jord och en ny himmel efter att den andra har gått under. Gud bygger upp Jerusalem igen. Och sen så säger Gud att han ska leva tillsammans med människorna, att hanska torka deras tårar och att död, sorg, klagan och smärta inte längre finns. "Ty det som en gång var är borta." Visst låter det soft? Men först ska vi klara av livet här på jorden. That's kind of freaking me out you know. För honestly, tänk om man blir lämnad kvar här. Det är på riktigt min största skräck. Jag kan titta på människor som jag inte ens vet om de är kristna eller inte och tänka att de minsann kommer komma till himmelen före mig. Om jag ens kommer dit.

Visst, egentligen så vet jag att jag kommer dit precis som alla andra som med sitt hjärta tror och sin mun bekänner, men varje gång jag tittar på typ Left Behind filmerna (filmatisering av Uppenbarelseboken typ..) så blir jag rädd för att jag ska bli kvar här, ensam.

Hur som helst så är det väldigt lätt att slippa oroa sig för det där. Om man inte är jag och är rädd i alla fall då. Det finns gott om frälsningsböner här i världen, David Wramneby skrev en bra i sin bok "Den där Jesus", men den boken hittar jag inte just nu, så det sket sig ju. Därför tänkte jag skriva en egen eftersom jag av egna erfarenheter vet hur svårt man tycker att det är att be när man precis har blivit kristen och inte riktigt vet hur man gör...

Jesus, låt mig få komma inför dig även om jag har syndat. Jag vill inte längre leva ett liv i synd. Jag ber dig därför att förlåta mig för allt dumt och ogenomtänkt jag någonsin gjort. Jag tror på att du dog för mig och mina synder på korset. Jag tror också på att du uppstod, för att jag skulle få leva. Herre, jag ger dig mitt liv och jag ber att jag ska få följa dig under resten av mitt liv. Jag vet att det inte är lätt, jag vet att det blir svårt. Men jag vill, Herrre, jag vill leva efter dig! Du är min Frälsaer och min Gud. Jag ber att du ska omsluta mig och skydda mig från allt ont och låta mig ta del av din underbara frid. Amen.

Folk som imponerar mig och folk som jag beundrar.

Jag är imponerad av ett antal människor, jag beundrar ett fåtal.

Jag tänkte inte riktigt rabbla upp alla jag är imponerad av, för det är rätt många. Det är inte så svårt att imponera på mig, men för att jag faktiskt ska beundra någon så krävs det mer.

Jag önskar att jag kunde beundra min mamma, vissa dagar gör jag det. För att hon är en väldigt duktig människa. Andra dagar gör jag det inte. Tyvärr så är de andra dagarna fler.

Shane Claiborne(alla som är förvånade över att den kom kan ju hojta till.). Egentligen tycker jag inte att han behöver en närmare presentation. En sådan finns här (wikipedia-artikel) om man skulle vilja ha den. Men ärligt talat. Det finns nog ingen människa som har revolutionerat mitt sätt att tänka så mycket som han. Jag vill också våga göra det han gör. Men jag tror att jag är rädd. Det är därför jag beundrar honom. För att han läste Bibeln och tyckte att "om Jesus sa att vi ska göra det här, då ska vi nog göra det också" sen gjorde han det. Varje gång jag tänker på det tänker jag direkt "Herre, ge mig mod att våga ta det där klivet ut från klippan och bara falla ner i vad du vill göra." - varje gång så gör jag ingenting.

Franciskus av Assisi - är även en av Shanes stora förebilder, men hur som helst. wikipedia hade en del bra att säga om honom också, lyssna tillexempel på följande:
"En andlig vändpunkt blev en upplevelse i kapellet San Damiano utanför Assisi 1206. Thomas av Celano återberättar att krucifixet vid detta tillfälle uppmanade Franciskus att restaurera Guds hus som var alldeles förstört. Vid samma tillfälle skall han ha tagit starkt intryck av Matteusevangeliet 10:7-10. Påverkad av sin tolkning om evangeliets apostoliska fattigdom, sålde Franciskus en del av sin fars varor för att bekosta renoveringen av samma kapell och för att ge till de fattiga. Detta ledde till att fadern, Pietro, ställde sin son inför rätta, och att relationen dem emellan bröts. Franciskus lämnade tillbaka allt han fått av sin far, avsade sig sitt arv och andra medfödda förmåner, och begav sig hemifrån, iklädd endast en sliten, grå kåpa på vilken han tecknade ett kors med krita. Därefter levde Franciskus bland de spetälskesjuka och ägnade sig åt att reparera kyrkobyggnader, åt tiggeri och åt att ge så mycket han kunde åt de nödlidande; själv levde han i största försakelse."
I Matt 10:7-10 står det för den som är intresserad följande: " Förkunna på er väg att himmelriket är nära. Bota sjuka, väck upp döda, gör spetälska rena och driv ut demoner; ge som gåva vad ni har fått som gåva. Skaffa inte guld eller silver eller koppar att ha i bältet,ingen påse för färden, inte mer än en enda skjorta, inga sandaler och ingen stav. Ty arbetaren är värd sin mat."

Sen beundrar jag alla de människor som dagligen står upp för sin tro. De som när någon säger "Meh, är du verkligen kristen" säger "ja, jag är kristen", när den nedlåtande blicken eller det där lite hånfulla skrattet sedan kommer så står de fortfarande fast vid sin tro. DET beundrar jag.

Vad jag däremot inte beundrar är egoism, folk som ljuger och framförallt folk som hycklar.

Men ja, jag tror att jag dedikerar det här till alla människor som är som jag i alla fall, alla vi hycklare, lögnare, egoister och i övrigt ganska patetiska människor som ändå på något sätt försöker komma någon vart här i livet medan vi i alla fall försöker stå för vad vi tror på och leva utefter det.

Håltimmor gör mig rastlös nu för tiden.

Jag tror att det kallas skoltrötthet. Den där känslan av att skolan bara är jobbig. Man vill inte ha lektioner, för det är jobbigt, man vill inte heller ha håltimma, utan egentligen vill man bara hem. Problemet är att jag egentligen jobbar mycket bättre hemma. Men då ska det vara när alla andra liksom är i skolan (för tro det eller ej, jag jobbar faktiskt bättre på morgonen - gärna mellan liksom 7:30 och typ 11-12..även om jag hatar mornar.).

Nu sitter jag i alla fall och har hål. Vi hade idrottsprov förut, det gick nog helt okej. Jag bör bli godkänd i alla fall. Förstår inte varför jag inte skulle bli det.. Webdesignen börjar 13:55, sen 15:05 slutar vi och jag och Milja drar och tränar. SEN, sen minsann så ska jag hem och äta, sen slappa. Egentligen borde jag nog börja på typ antingen historian eller engelskan ikväll, men jag orkar inte. Vi får se, kanske sen när Mikko är på träning. Vi får se.

Bäst idag: JAG SLIPPER FRILUFTSDAGEN NÄSTA TORSDAG! (vi ska arbeta med Innebandy-projektet istället eftersom vi har kundmöte just den dagen.)

Kort, mysig dag.

sovmorgon är alltid trevligt. Skoldagar med bara en lektion är också trevliga. Det innebär att dagen i stort var trevlig.
Efter skolan drog jag och Milja förbi helenaskolan och hälsade på gamla lärare. Det var mysigt. Sen apoteket och kolla medicin till mig. Mycket piller kommer det bli. Men men, det får duga. Sen hem till Milja och leka med lera. Det var också skoj.

Glass, cola och lite chips hanns med också.

Nu pratar jag med Mikko på skype, det är roligt. Vi är lite trötta båda två = flum med cam för tillfället.

Jag borde plugga träningslära tills imorgon (IdH A prov..) men palla >.<

Att vara ensam - as in ensam och inte själv.

Innan någon fråga, ja, jag gör skillnad på att vara själv och ensam.
Själv - man har valt att vara själv och drar sig därför ifrån andra människor.
Ensam - man har ingen att vara med och blir därför ensam även om man inte vill det.

Många människor känner sig ensamma. Eftersom de inte har den relation till sina vänner, sin familj och sina bekanta som de skulle vilja ha. Vilket visserligen är helt fel, men i alla fall. Folk har den här känslan och de vet inte vad de ska göra åt den. Men jag tror, observera tror, att det enda de egentligen behöver är Gud och hans kärlek.

Visst Gud älskar alla människor, men man märker av naturliga skäl inte av det när man inte tror på Honom. Men så fort man tror på Honom och lämnar sig själv till Honom så gör man det, och det är något som är så mysigt att jag inte kan beskriva det (ja, jag upplevde känslan som mysig.. förlåt ^^). Helt plötsligt är man inte ensam, man är själv när man vill vara det. Annars har man Gud och oftast så brukar det (enligt folk jag har pratat med) hjälpa relationen till andra människor att man blir kristen.

Det är grymt tycker jag!

Jag blir så trött!

Folk är så korkade ibland.

Satt och kollade runt lite på helgon alldeles nyss. Åh, undrar vad Elexir har för sig idag tänkte jag. Han är ALLTID (okej, inte alltid med typ 20 timmar av 24 på dygnet kanske?) inne på helgon, så man brukar kunna vara social med honom. Men ärligt talat. Människan har TAGIT BORT sitt konto. Jag blev lite ledsen, för han är rätt kass på att logga in på msn och det är de enda kontaktsätten jag har för att få tag på honom :/. När Wero blir ledsen snokar hon och tydligen så har han, av någon outgrundlig anledning, börjat kalla sig själv för vi i forumet. (vilket efter den här incidenten verkar ha blivit VÄLDIGT trendigt..) I alla fall. Någon skapade en tråd och klagade på detta, vilket ledde till att Elexir i ren ilska (antar jag..) raderade sitt helgon konto (följande fick jag reda på genom att snoka på hans flickväns helgon..)

Aja. I alla fall. Till saken. Jag blir ytterst irriterad på att folk inte kan gå med på att de är inne på ett forum där vem som helst kan bli medlem, det finns inga direkta krav för att man ska få joina helgon. Inte heller några krav på hur man ska skriva sin text (även om man kanske inte ska skriva med enbart versaler och sånna grejer eftersom det står i de flesta forumreglerna). Att detta dessutom ledde till att jag, troligvis, kommer prata mycket mindre med en av mina kompisar gör mig inte glad. Så nu är jag grinig.

"Ofrivillig" bloggpaus, skola och bara allmänn vardag.

Jag och Mikko satte inte på datorn på hela tiden jag var där. Så nada bloggning för mig blev det.

I alla fall. Jag är tillbaka hemma nu. Ett par insikter rikare och ett par hundra fattigare. Och lite kärare. Jag fattar inte. Varje gång jag åker dit så blir jag lite kärare. Jag kan inte låta bli att älska honom lite mer. Vilket i sig gör mig lycklig. Och snart snart snart är det sommar. Vilket gör att jag kommer få umgås med favoritpojke <3

I alla fall. Vi hade en trevlig helg med mys, film, fifa, grilla, ut och gå och lite sånt. HUR SOM HELST så är jag tillbaka i verkligheten nu. Allt är som vanligt. Precis allt är som vanligt. Men det får ju funka, det är ju inte mer med det.

Veckans planer:
Måndag: Skola sen träna sen hem och slappa
Tisdag: Skola sen hem och äta och sånt, sen cellgrupp
Onsdag: Skola (EN lektion!), göra prototyp till Teknikutvecklingen, hem och plugga Idrott.
Torsdag: Skola (idrottsprov), träna hem och äta. Skriva lite på engelskan?
Fredag: Skola (ingen Historia = sluta TIDIGT), hem och äta och sånt, sen kyrka, sen SOVA
Helgen: Träna och plugga! (Plugga = Historia, Engelska, Webdesign)

Har ett par idéer som jag ska skriva om sen. Jag återkommer efter träningen!

RSS 2.0