I'm amazed over myself.

Jag är grymt förvånad över mig själv - jag beställde precis hem en turkos klänning till jul/nyår för att jag tror att den kan bli snygg på mig.

Och ärlgit talat, jag har flera gånger de senaste veckorna tittat mig själv i spegeln och sett en snygg person - wtf? Det har nog aldrig hänt. Att Wero faktiskt tror att hon inte är fulast i världen.

Tommys eviga tjat kanske lönar sig?

Nu ska jag bara överleva de kommande tre veckorna också - så blir nog allt bra. December är i alla fall mys <3

Ett dygns vila ^^

Igår gjorde vi inget vettigt alls.. Verkligen ingenting - vi satt och spelade, tittade på skidåkning och chillade. Sen gick vi på bio på kvällen - Harry Potter och dödsrelikerna del 1, som självklart var awesome, jag grät lite måste jag väl erkänna ^^

Idag ska jag å andra sidan inte ta det så lugnt, tänkte tagga till med ett par timmar matte så att jag får lite av inlämningen gjord innan vi har matte imorgon så att jag kan få hjälp med det jag inte fattar... Det var en massa logaritmer och grejer, det suger ju rätt hårt -  jag hatar logaritmer.

Men det ska nog gå bra antar jag - Tommy ska titta på fotboll klockan 14, så jag tänkte börja med plugget då - känns väl rätt vettigt ändå?

slutet på veckan..

Nu är det fredag, jag är klar med labben jag skrev om i föregående inlägg och nu kan jag ta "helg" - vilket bara innefattar matteplugg eftersom vi har en tenta och en inlämning i matten i veckan - men det ska nog gå bra hoppas jag, men det lär vi ju märka ^^

I alla fall så beställde jag hem en klänning härromdagen, en jättefin klänning som jag tänkte ha på jul. Den kom igår, och den passade naturligtvis inte - det fattas ett par centimeter precis under brösten - så det blir till att skicka tillbaka den idag. Överkänslig som jag är så resulterade klänningen i fel storlek i att jag blev arg på mig själv för att jag är tjock och ful och att det leder till att jag inte har några snygga kläder - vilket ledde till att Tommy och jag ska skaffa gymkort idag och träna sönder Wero, med Tommy som coach så lär det ju knappast finnas några andra utvägar?

I alla fall, jag är rätt taggad - tänkte väcka den gamla träningskategorin till liv igen, den har jag ju inte skrivit något i på bra länge så det kan ju bli spännade - tänker ta mått och grejer idag, som ni inte får se - bara för att kunna sätta upp mål. Det ska även bli ett par veckor på pulverdiet för Wero sen såsmåningom (strax före jul och nyår tänkte jag) ^^

Haha, this is gonna be fun xD

2/3 saker klara!

I måndags hade jag en laboration i elektroniken, den var lätt och vi fick leka med legorobotmotorer - så det var faktiskt rätt awesome!

I morse blev jag klar med första inlämningen i min nya mattekurs, den ska lämnas in imorgon på lektionen!

Tills på fredag ska jag bli klar med min programmerings lab - den handlar om flerdimensionella arrayer, egna typer och annan skit... Men jag är snart klar med det! Alltid något ^^

Jag var stört stressad över den här veckan, för jag hade väldigt mycket att göra, och som om det inte vore nog med skolarbetet så kommer Tommys pappa hit någon dag (vi är inte säkra på vilken dag, vilket är lite oroande..), vi ska på bio på lördag, vi måste städa, vi har tvättat idag och ja - you get the point...

Dessutom har jag två föreläsningar imorgon, en på torsdag och så labb-tillfället på fredag ^^ Men på lördag ska vi på bio, alltid något, jag menar - hur länge har vi inte taggat för HP7 del 1?

A place to call home <3

Jag har aldrig riktigt tyckt att jag har haft ett hem - mest för att jag har bott på två ställen, flyttat fram och tillbaka och det har blivit rörigt och man känner sig inte hemma när man flyttar fram och tillbaka hela tiden.

Men när jag satt på sängen förut och tittade ut över lägenheten så kände jag ett enormt lugn och plötsligt slog det mig att jag är hemma nu, jag har hittat ett hem - ju längre tid det går desto bättre känns det - jag, tommy, lägenheten, västerås, golfen - allt. Jag är lycklig, allt faller på plats och det känns så stört awesome.

Just nu känns allt bara awesome, även om Tommy skrattar åt mina strumpor, även om jag är trött, även om jag vill slippa lite av allt plugg jag har, även om jag är en massa stressad över lite skolarbete - men helt ärligt, it's all worth it <3

I helgen ska jag plugga matte och programmering och så ska jag titta på f1 och gosa med tommy-boy <3 It's gonna be legen... wait for it....dary!

HAHA!

Normalt sett hade jag skrivit ett patetiskt inlägg om hur mycket du betyder för mig och annan bullshit. But I won't. För någonting hände i somras, någonting hände nu i höst - all of a sudden så ser jag hur mycket du sårar människor and I can't help but laugh - så honestly - go live your life and I'll live mine ^^

Se bara till att inte såra mina vänner - för när du gör det så kommer jag bli så arg att jag inte vet vad jag gör.

Drömmar

När jag har pluggat klart så hoppas jag på att kunna jobba med något som jag verkligen brinner för.

Jag har ett par alternativ - och jag hoppas innerligt på att lyckas med något av dem.

Alternativ 1: Forska på AI (Articifiell Intelligens). Articifiell Intelligens är konstgjord intelligens, alltså typ robotar som tänker själva etc. Stört coolt och något jag har varit väldigt fashinerad av sen vi var på studiebesök på Högskolan i Skövde när jag gick i typ 8:an..

Alternativ 2: Jobba för ett F1-stall. Visst, det är väldigt avlägset och väldigt otippat att jag faktiskt skulle lyckas med det - men jag gillar att hoppas på det, för tänk att få åka världen runt för att kunna hjälpa en förare att vinna VM-titeln. Först och främst är det väl på datorsidan jag vill vara i så fall, men jag kan nog tänka mig att göra vad som helst för att få jobba för dem.

Alternativ 3: Att jobba för typ BMW - det är nämligen så att BMW programmerar sina bilar med ADA, vilket är språket vi läser på högskolan och hur coolt vore det inte att jobba med att programmera bilar i ett av världens vanligaste bilmärken? Det vore stört awesome och jag skulle vara så stolt över mig själv för att jag hade åstadkommit det!

Men det är ju som sagt bara drömmar - men man kan ju inte mer än att hoppas och göra allt man kan för att det ska bli verklighet ^^

Nya regler:

Efter förra F1-loppet, i Korea, så har FIA gjort nya regler, från och med nästa säsong måste en bana bli klar 90 dagar innan loppet - eftersom banan i Korea knappt var klar, de hade inte ens sått riktigt gräs runt om banan utan det var konstgräs och det sprutade lera åt alla håll.. 90 dagar innan loppet hade man i Korea inte ens lagt asfalten.

Fun fact!

Källa: Inside Grand Prix - avsnittet som handlade om Brasiliens GP 2010 ^^

Bästa Facebook-gruppen på länge!

Viasat Motor har gått och skaffat sig en facebookgrupp - en grupp som fungerar som ett underbart forum där alla nördarna kan diskutera vem som vinner i helgen, vem som vinner säsongen, vem som blir bäst nästa säsong och ja - helt klart en värd grupp!

Nu sitter jag och tittar på Inside Grand Prix på Viasat Motor där de intervjuar olika förare som fortfarande har chansen till VM-titeln (De är fortfarande 4st med tre lopp kvar) och jag kan inte annat än säga att det är ytterst intressant och att jag fortfarande innerligt hoppas på att Webber tar hem den här säsongen, men vi får väl se hur det går på den fronten - är rädd att han inte kan hålla ihop det tills dess...

Tänkte skriva ett inlägg om en stund om en liten dröm jag hoppas på att kunna förverkliga någon gång - stay tuned ^^

Nytt!

Nu går det att gilla både bloggen och de enskilda inläggen - so you better ^^

Tagit det lugnt..

Jag har tagit lite ledigt från det mesta nu i ett par dagar - bara tagit det lugnt, det behövdes. Har läst en hög kapitel i min elektronikbok, annars har jag inte gjort mycket alls. Var hos pappa en sväng i helgen, hos mamma idag och igår så var vi och åt pizza i Skövde med systrarna och sen hälsade vi på farmor. Nice!

Imorgon blir det inte till att göra många fler knop egentligen - åka in till Skövde en sväng för mys på relaxavdelningen på Arena Skövde - och så en lunch, sen åka till Mariestad och göra oss i ordning för imorgon kväll ska vi till Tommys moster på Halloweenfest.. På lördag är planerna återigen 0 och ingenting och på söndag är det dags att åka hem, med undantag för ett stopp i tibro för att gratulera Ola.

Tänkte stoppa in en "like"-button här i bloggen nu, så det är bäst för er att ni gillar bloggen! ;)

RSS 2.0