I skolan - första hemresan idag och Wero saknar sin voff..

Sitter i biblioteket i skolan och väntar på att Tommy ska sluta, eller att jag ska orka massa mig ner på stan. Egentligen så kan jag gå nu - affärerna öppnar liksom om 10 minuter. Problemet är bara att jag inte har något att göra där egentligen, för butiken jag skulle till har stängt fram till nästa vecka eftersom de ska byta lokaler... Ultimate fail.

Det innebär att jag har ungefär två timmar till på mig att göra absolut ingenting. Lagom tråkigt, jag har suttit här i 45 minuter nu och jag dör redan av tristess. Men det blir nog bra.

Vi ska åka hem idag, det blir säkert jättebra, jag ser fram emot det av flera anledningar. Tänker se till att krama Taco-taco ett par gånger extra bara för att. Vi ska hem till pappa och Marielle imorgon och egentligen hade vi tänkt åka förbi farmor för att träffa Sally, men det går inte. Pappa ringde nämligen i måndags och sa att de hade avlivat henne. Bara sådär. Out of nowhere så avlivades min voff. Egentligen så var hon väl farmors hund, men jag menar, så mycket som jag och Sally har bott ihop så blev hon mer eller mindre min vovve också. Jag saknar henne. Jag hade så gärna velat krama henne ett par gånger till, säga hej då ordentligt. Men det var nog bäst såhär.

Hon hade fått cancer stackarn, farmor hade hittat en böld på hennes mage förra lördagen och på måndagen åkte pappa och kollade upp det och hon fick inte följa med hem igen. Stackars vovve, jag vet hur hon hatade vetrinären, jag vet hur hon hatade när människor klämde på henne. Pappa sa att hon såg lugn ut, men inombords tror jag att hon var livrädd - och det är det som gör mest ont i mig. Jag vet att hon älskade min pappa något enormt - och hoppas innerligt att det gjorde henne lite tryggare. Nu tänker jag hoppas att hon är i himmelen tillsammans med den hon älskade mest här i världen - farfar. Även om jag innerligt önskar att hon hade varit här hos mig...

Tatueringen!

Jag låg och tänkte lite inatt efter att jag hade pratat med en av Tommys vänner (eller ja, hon är väl min vän också men ni fattar) om att hon ska tatuera sig. Jag har under flera år planerat att tatuera in ett bibelord på handleden, vilket jag tror skulle bli jättesnyggt, men det är ett problem med det - bibelordet sammanfattar inte hela min tro och efterhand så har jag blivit mer och mer osäker på placeringen - jag tatuerar mig inte för någon annans skull, poängen är inte att alla andra ska se min tatuering, därför vet jag inte om jag vill ha den på ett så svårdolt ställe och en text skulle inte passa på så många andra ställen är jag rädd.

Men inatt så slog det mig, att en lite mer långsökt lösning, men en grymt mycket coolare sådan - vore att tatuera in en groda. Helt plötsligt blev det en Wero-tatuering, alla kan läsa ett bibelord men jag tror inte att folk kopplar grodan i första taget, i alla fall så gör nog inte första bästa person man träffar det.

Grodan kommer i alla fall från frog, som kommer ifrån F.R.O.G. som jag hade på ett armband tidigare, F.R.O.G. står sedan för Fully Rely On God - vilket är vad min tro egentligen grundar sig på. Jag vet att jag har skrivit det förut - men jag hade armbanden på mig för att hela tiden bli påmind om det - och nu skulle jag ju onekligen bli påmind om det hela tiden. Men vart placerar man en groda? Den frågan kvarstår. Jag vill inte ha den speciellt stor, 3-4 centimeter på höjden max. Vart sätter man sedan den? Förslag?

Grundläggande vektoralgebra - Gauss-Jordan eliminationen och annan skit..

Hade kursintroduktion till min sista kurs idag, grundläggande programmering - det kan nog bli rätt roligt tror jag, om än väldigt grundläggande. Vilket kanske är skönt, då kan jag med gott samvete fokusera lite extra på mattehelvetet.

Vi har haft en föreläsning, vi förväntas av naturliga skäl (så som att kursen går på halvfart) lägga omkring 4 timmar/dag på den - vilket jag de senaste dagarna faktiskt har gjort - har ett par timmar kvar att sitta idag, men jag tycker inte att det sätter sig, jag tycker inte att jag fattar någonting.. Men jaja, vi säger väl det, något har jag väl lärt mig - det är bara många steg och jag tycker att det verkar bli fel hela tiden och så har jag svårt att koncentrera mig. Det gick bättre hemma i morse, men då åt jag frukost samtidigt. Ska se till att vi köper lite morötter sen tror jag, morötter är bra, de är knapriga och nyttiga. Jag gillar morötter.

Sitter i skolan nu, väntar på att Tommy ska sluta så att vi kan åka och handla - problemet är att jag är typ jättehungrig, och därför också har svårt att koncentrera mig på matten... Sitter därför och installerar min kompilator till programmeringen istället. Det är lagom avancerat kände jag.

Ada verkar vara ett helt okej språk förresten - fruktansvärt stabilt, vilket vi fick en lång förklaring på varför. Vi fick dessutom lite cool kuriosa, visste ni att BMW har programmerat sina bilar med ADA? En framtid inom bilindustrin kanske inte är helt körd för Wero ändå... Inte för att det någonsin har varit en större dröm från min sida, men fatta vad coolt det vore!

Har min första elektronik-föreläsning imorgon, lite nervöst, har absolut ingen aning om vad den kursen kommer att handla om nämligen, har inte fått hem boken än heller... Den skickades från adlibris idag tydligen :)

Tänkte skriva ett inlägg till nu om min blivande tatuering, jag tänker skaffa EN tatuering och bara en, den ska återspegla min tro och ja, den får inte bli för stor - och inatt fick jag en grym idé!

Fortfarande inte död - bara västeråsare...

I've totally moved. Ligger i soffan i vår lägenhet just nu, tittar på tv och surfar. Tommy är i duschen. Jag har min första riktiga föreläsning imorgon - i grundläggande vektoralgebra, och om två veckor har jag min första dugga, vilket är en minitenta på det första kapitlet vi ska läsa...

Ligger och surfar på det mobila bredbandet och kollar upp bredbandsalternativ - det lutar åt bredbandsbolaget eftersom Telia tydligen inte kan leverera till vår adress.. Tänkte ringa dem och prata med dem imorgon - men det borde väl inte vara något problem..

Jag fyllde för övrigt år igår, 19 år och snart pensionär antar jag - men det blir nog bra - jag fick ett par spel av Tommy i födelsedagspresent (eller rättare sagt; jag kunde inte välja ett så han köpte båda två..), båda äger (av helt olika anledningar..). Dante's inferno och Banjo - Kazooie nuts and bolts för den som undrar.

Eftersom Tommy fortfarande duschar och filmen är slut nu så tänker jag nog spela lite Dante nu innan han är tillbaka :D

RSS 2.0