Den senaste veckan...

I've got a job. Jag fick det! Jag jobbade i torsdags, sen ringde de i måndags och undrade om jag kunde jobba igår - så igår jobbade jag mellan 11,30 och 18,15 - alltid något - det är extra kattpengar framåt slutet av mars :D

Jag har mejlat ett par olika uppfödare, men de flesta har andra katter också - så det lämpar sig inte att åka dit och testa allergin där - men jag mejlade med en idag som skulle kolla med en annan tjej som bara har sibbisar, så det löser sig nog. Jag vill ha en liten kissemiss! Tommy vill också ha en liten kissemiss så det ska nog bli bra :D

För övrigt så har vi fått en ny nyckel till lägenheten, haft massor att göra i skolan och sådär. Imorgon ska jag på en arbetsintervju (har fortfarande inte säkrat att jag får jobba på Carlströms i sommar..) och sen hem och rita ritningar till min rittekniksinlämning - Sen på fredag så har jag riskettan, inte för att jag förväntar mig att jag ska lära mig något nytt, men det måste göras om jag ska få något körkort - även om det känns som väldigt lång tid tills dess...

That's it I suppose - känns inte som en sådär superhändelserik vecka, Tommys föräldrar, hans systrar, Christoffer och Taco var här i helgen, vi var på IKEA en sväng i lördags, sen åt vi kebab och tittade på melodifestivalen, skrattade åt Mollies snarkningar och sov alldeles för lite och sen i söndags var vi och shoppade en sväng, åkte hiss med Taco inne på Igor - hundar är tillåtet där, det är awesome, Taco var en liten rädd vovve bara xD

Ja - på fredag åker vi hem och programmerar om lite nycklar till golfen så att vi kan använda flera nycklar. Så när jag tar körkort så kan jag ha mina egna nycklar xD Yay me xD

Nervositet och the return of the lost keys!

Nycklarna är tillbaka! De låg i fickan på sätet framför där Tommy satt i pappas bil - ingen tänkte på att kolla där eftersom ingen någonsin lägger något i de där fickorna. I alla fall - idag har vi kört ner volvon vi lånade av Tommys pappa till Mariestad, vi hann med en liten middag där också innan vi tog med oss golfen hemåt igen. Så vi har väl spenderat en fem timmar i bilen idag typ. Spännande ;)

Jag hade körlektion idag också! Jag fick köra inne i stanstan - alltså på ringleden i Västerås - den är typ jättetrafikerad och har en massa trafikljus - det gick sådär får jag väl villigt erkänna, men det tog sig framåt slutet. Nästa vecka ska jag repetera det lite till och sen ska jag försöka hinna med moment 4 också (start i backe), så känns det okej igen. Grejen är den att när man läser på om momenten så har jag rent tekniskt sett börjat på en massa andra moment också, vilket jag antar är bra? Nu ska jag väl bara få den stackars körskoleläraren att fatta att jag visst har koll på vägskyltar och grejer..

Imorgon ska jag för övrigt provjobba på den där charkbutiken som jag tror att jag har skrivit om tidigare? Det lär ju bli awesome - som det lät på dem så kommer jag typ få jobbet om jag trivs och det går hyffsat imorgon i alla fall (kraven är tydligen inte så höga första dagen xD) - så jag hoppas på det, annars har jag en arbetsintervju på fredag också, men den lär gå sådär eftersom mitt slutbetyg från gymnasiet är spårlöst försvunnet - har dock ringt till skolan och jag ska få ett nytt i nästa vecka, men det är ju lagom sent...

Nu är det sovdags i alla fall så att jag orkar med morgondagen ^^

Helgen - you're in for a laugh ;)

I fredags tog vi golfen ner till Mariestad, vägen var hemsk - men det gick, vi stannade i Örebro och åt och köpte nya mjukisbyxor åt mig.

Väl frammer i Mariestad så fixade vi i ordning allt, tog fram termobyxor och gjorde mackor etc. Lördag morgon hoppade vi upp ur sängen strax innan 6 på morgonen - strax efter 7 så lämnade vi Mariestad för Hagfors. Vi spenderade dagen i en slalombacke där vi tittade på rallybilar som hoppade och sladdade i snön. På kvällen åkte vi ner till Karlstad där vi tittade på superspecial sträckan - vilket var rätt awesome - det är alltid roligt att titta när bilarna kör mot varandra - samtidigt ^^

I söndags så började dagen rätt bra - ända tills Tommy sa att han inte visste vart hans nycklar var, han hade av misstag tagit med dem till rallyt och sen måste han ha tappat dem, för vi hittade dem INGENSTANS!

I alla fall, vi fick låna Pekkas bil så att vi kunde åka upp till Västerås - det har beställts nya nycklar och sådär nu, men det stora problemet var att vi inte hade någon nyckel till lägenheten - för min nyckel låg i lägenheten. Vi ringde en låssmed, men det enda han kunde göra var att borra upp låset och byta ut det - vilket kändes onödigt eftersom det skulle kostat oss 2500kr och hyresvärden har kvar en nyckel. Så vi tog en natt på scandic istället.

Jag hämtade ut den nyckel som hyresvärden har, åkte och hämtade min nyckel och sådär så nu kan vi komma in och så i lägenheten - det enda kvarstående problemet är hur lång tid det kommer ta för oss att få tag på nya nycklar till bilen - men det löser sig såsmåningom, förhoppningsvis så tar det inte mer än någon vecka till och förhoppningsvis så kan vi ha kvar Pekkas volvo tills dess. Men allt sånt där lär ju lösa sig såsmåningom - det känns bara så jävla meningslöst.

Men vi fick i alla fall en natt på ett hotell ^^

Februaris chipspåse: Double Cheese & chili från Estrella!


Nu har jag öppnat den och för det första så luktar chipsen helt amazing - ost, ost och mer ost. Jag älskar ost - så det var ju inte direkt en överraskning att jag tyckte om de här chipsen. Men grejen är den att de smakar ungefär som en starkare, krispig, potatisvariant på Cheese Ballz - completely awesome! Jag har seriöst inga andra kommentarer. Chipsen är awesome och jag rekommenderar dem helt klart till alla som tycker om ostbågar och chili och crunchyness!

Hur någon som egentligen inte betyder något kan bli så betydelsefull.

Det här inlägget tillägnas en person som jag vet inte kommer läsa det här, thank God, men jag behöver ändå skriva av mig lite.

Jag har alltid varit en människa som har svårt för att släppa taget om människor. Men vissa människor är av någon outgrundlig anledning svårare att släppa. I det här fallet handlar det om en människa som jag aldrig egentligen har haft någon kontakt med - vi fick bara en så konstig brytning att jag har svårt att släppa det. Egentligen var det väl ingen brytning heller - det var mer att vi slutade höra av oss till varandra. Jag har en tendens att göra så you see - det är ingen superegenskap, I know, men det är en av mina egenskaper - så jag antar att jag får göra the best of it...

I alla fall, jag kan inte sluta tänka på personen i fråga - jag blir bara frustrerad över att vi aldrig pratar, men ja - jag antar att det är en del av livet.

Nu har du inte varit inne på facebook på ett par dagar, du har inte varit inne på skype - jag var visserligen inte inne i helgen så jag vet ingenting om det, men ändå. Jag saknar dig och jag vet inte riktigt vad jag ska göra med hela situationen - udda, det är vad det är.

Nytt smink!

Mitt nya smink kom idag - jag beställde ett Sheer Cover startpaket för typ en vecka sen - det kom idag och jag provade det lite snabbt alldeles nyss och jag måste säga att jag redan är jättenöjd, det blev supersnyggt, ser inte ut som att man har en massa smink på sig och det känns knappt alls.

Supernöjd är jag, det enda jag inte är helt nöjd med är priset - jag betalade runt 700kr ink frakt, eftersom jag inte ville bli medlem hos dem och få smink hem varannan månad. Men eftersom det ser så bra ut så får det vara värt det!

Skövde, Falköping, bil, a new beginning och inflammation.

Vi var hemma i Skövde i helgen - hängde med pappa, hade lite fredagsmys, pappa lät mig köra bil på en parkering inne i stan (mest för att se vad det egentligen är jag har lärt mig) och sådär. I lördags var vi i falköping på inflyttningsfest, jättetrevligt var det - vi träffar systrarna alldeles för sällan!

I fredags började jag dessvärre få ont i tandköttet på vänster sida av överkäken, det har bara blivit värre och nu gör det riktigt ont - det är inflammerat och jag misstänker att det har att göra med förra veckans "förflyttning" av tänder (dumma visdomstand) - så nu försöker jag döda den med antibakteriell munskölj och grejer, är det inte bättre imorgon så blir det till att ringa tandläkaren och se vad de kan göra åt det - för såhär kan jag inte ha det.

Jag har i alla fall fått en arbetsintervju på onsdag - på en charkbutik (vet inte om jag har skrivit om det förut?) - de vill i alla fall träffa mig för ett första möte, så ev. kanske jag kan börja jobba lite extra där + att jag får jobba där i sommar i så fall, vilket är awesome! För jag tror verkligen att det är ett jobb som jag skulle trivas med! Så nu kan vi bara hoppas.

Jag och Tommy har åkt en hel del bil de senaste veckorna och vi har hela tiden haft väldigt roligt - även om anledningarna till att vi har åkt har varit allt annat än roliga. I alla fall så måste gårdagen ha slagit alla andra bilresor by far - Vi kan väl säga att vi gjorde ett val i bilen igår och att det kommer påverka framtiden ordentligt. Mer tänker jag inte säga - ni får veta förr eller senare i alla fall.

Nej, nu ska jag se om jag kan våga mig på att ringa tandläkaren och se vad de tycker att jag ska göra..

Första körlektionen.

Nu har jag, för första gången, övningskört på riktigt.

Jag hade en körlektion i morse och det gick faktiskt jättebra. Jag fick inleda med körställning, kontrollera speglar och grejer - sen fick jag krypköra lite, visa att jag kunde hitta växlarna, backa lite och sen köra runt lite (öva blinkers och grejer) - JAG FICK MÖTE PÅ ETT STÄLLE MED ALLDELES FÖR LITE PLATS </3 MEN - det gick superbra! Jag klarade det, och jag fick köra på en väg (superliten väg - såg inte en enda bil xD) och det gick också superbra!

Har bokat in en dubbellektion nu nästa vecka, på onsdag klockan 7:55 börjar den. Har dessutom köpt ett paket med lektioner nu, så jag har redan betalat 20 lektioner, 8500kr kostade de ^^ Plus den jag hade idag, 500kr till - vilket ger mitt körkort en total kostnad av 9750kr so far. "yay"...

Nu blir det middag, vi ska köpa thaimat - jag vill in till stan, Tommy tycker att vi ska åka till det stället som finns här, men deras kyckling är inte så god :/

Pre februaris chipspåse!

Jag lovade ju pre chipspåse-inlägget ^^

Månadens chipspåse blir en helt ny uppenbarelse - det blir Estrellas nya Double Cheese & Chili! Estrella beskriver dem som att "Detta är en fulländad smakexplosion för den som inte nöjer sig med något mindre än dubbel turbo. Den kraftfulla ostsmaken döljer både cheddar och gouda och är omedelbar. Tungt. När eftersmaken sedan kickar in tar den dubbla chilismaken över showen med full styrka. Rena rama dragstern!"

Jag hoppas innerligt på en ostig och tillräckligt stark smak. För ärligt talat - är de inte starka så kommer jag bli GRYMT besviken! Men men, bara tiden kan avslöja.

Vi får se när jag vågar mig på chipspåsen - jag är lite sugen, men samtidigt vill jag dra ut på det så länge som möjligt.

I alla fall - nu blir det I love you Philip Morris - vi har inte sett den än så det får vara dags nu :)

Februari...

Nu är det februari.. Jag har inlett månaden med skola, mer skola, tvätt, städande och plugg.

Idag är det den andra februari, idag har jag varit på Aros Congress Center på föreläsning, det råder platsbrist på skolan så vi har en del föreläsningar där.. I matten, idag pratade vi om induktionsbevis - det innebär att man bevisar att t ex en talföljd stämmer genom att man har ett grundpåstående och sedan visar att om det fungerade för första talet så kommer det också att fungera för nästa också. Kinda interesting. Vi gjorde en gruppuppgift också som ska redovisas på måndag.

Tänkte skriva ett "pre Februaris chipspåse"-inlägg sen, men nu är det matdags, ikväll blir det Weros favoritköttfärssås med pasta som är färdigkokt i köttfärssåsen :D Sug på den ni!

RSS 2.0