Buzzadorkampanj: Absolut torr!

I förra veckan fick jag hem ett paket från Buzzador - min första kampanj från dem. Kampanjen är för absolut torr och jag måste säga att den funkar väldigt bra.

Jag använde den i fredagskväll och sen dess har jag inte haft någon svett i armhålorna alls, trots träning och varmt väder. Jag är helt klart positivt överraskad! Fruktansvärt smidigt att man inte behöver använda den varje dag!

Jag har funderat på att prova den tidigare, men har tvekat eftersom alla jag känner har påstått att det ska svida när man applicerar den - det märkte jag inget av alls. Jag duschade, torkade så att det blev torrt, satte ihop applicatorn, torkade lite till för säkerhets skull, sen duttade jag på medlet och väntade på att det skulle torka. Jag kände aldrig att det sved eller någonting. Sen gick jag och la mig, när jag vaknade på morgonen tvättade jag av medlet och sen var det klart. Helt klart värt det! Speciellt glad för det var jag när jag i morse försov mig och vaknade en kvart innan jag skulle vara på min körlektion - normalt sett hade deodorant varit en sån sak som jag helt enkelt hade fått strunta i för att jag inte hade hunnit - men nu behövde jag inte gå runt och känna mig äcklig bara för att jag hade försovit mig! Helt klart ett plus!


Såhär ser den ut, man köper den på apoteket och en flaska kostar mellan 65 och 69.50kr! Spring och köp, eller om ni träffar mig det närmaste så kan ni få en flaska, jag har några kvar att ge bort!

RSS 2.0