Robert Kubica kommer tillbaka?

Som ni alla vet så håller jag på Mark Webber i Formel 1:en. Men förra säsongen höll jag även på polacken Robert Kubica, han körde för ett av stallen i mitten av tabellen, men han var väldigt duktig, han tog ett par pallplatser och han visade att han faktiskt kunde köra väldigt bra. När det skulle bli en plats ledig i något av toppstallen så hade det inte varit helt omöjligt att han hade varit rätt högt upp på önskelistan. I februari klantade han dock till det rätt rejält för sig. Kubica kör nämligen rally också och i ett rally i Italien så satte han bilen i en kyrkmur och skadade benet, armen och axeln allvarligt. Ett halvår senare så har hag fortfarande inte fått köra en simulator, sista operationen gjordes för ungefär en månad sen och det var länge ovisst hur det skulle gå för honom.

Men som alla vet så kan läkarna nu för tiden göra under, trots flera nerver som var helt av, en muskel som var helt av etc. så har han nu full rörelse och det är bara styrkan som fattas, men den kommer ju med tiden. Läkaren är nu väldigt självsäker på att Robert ska kunna komma tillbaka till F1 nästa år - men testerna måste vänta en månad till. Teamchefen i Renault (som Kubica tidigare har kört för) säger att de är villiga att vänta så länge de bara kan på honom, men att de ju inte kan vänta hur länge som helst...

Jadu, nu väntar vi alltså på beslut både från Renault (som egentligen heter Lotus Renault och kör i Lotus gamla racingfärger, svart och guld) och från Williams angående Kimi Räikkönen (eller vem det nu blir). Spännande spännande! Såg ni förresten loppet i söndags?

Kimi Räikkönen kommer tillbaka till F1?

Det ryktas massor i Formel 1:en för tillfället, om Kimi Räikkönen. Finnen lämnade F1 för två år sedan, för att köra WRC-rally, han har gjort det i ett par år nu, legat rätt långt ner, tills i år fick han deessutom skapa ett eget stall för att få köra. Han har även provat att köra lite Nascar, det gick ändå bättre än förväntat - det hade tillochmed kunnat gå bra om han hade gett det lite mer tid och engagemang, men eftersom WRC var hans första prio så var det också det han satsade mest på.

Nu blev han utesluten ur WRC för säsongen eftersom han valde att inte köra endel lopp och sånt tjafs. Men det innebär nog också att han tvekar lite över nästa säsong. För nu ryktas det nämligen från flera håll i F1-världen att han skulle vara på väg tillbaka. Han har i flera veckor pratat med Williams, nu i veckan var han på besök på fabriken - något som alltid är ett gott tecken.

Williams är ett stall i kris, säsongen har inte gått bra - det lutar åt en 9:e plats i tabellen i år, vilket ger dem mindre pengar än väntat i bidrag, det ger också mindre sponsorbonusar. Säsongen 2011 skulle man gärna glömma om man jobbade hos Williams. Kanske för att rädda stallet, kanske av någon annan anledning så har Williams värvat Kimi Räikkönens tidigare ingenjör Mike Coughlan. Williams ena förare är redan säkrad, Pastor Maldonado har ett "betalkontrakt" vilket innebär att han mer eller mindre betalar sin egen lön och pengar till stallet för att få vara med genom egna sponsorer till skillnad från "vanliga" förare som får betalt av stallen som i sin tur får betalt av sina sponsorer. Men den andra platsen finns det inte någon kontrakterad på - Rubens Barichello som har den just nu har kört F1 mer eller mindre hela mitt liv, så att han skulle välja att lägga hjälmen på hyllan är ju inte direkt en högoddsare - MEN - det finns ett par andra alternativ för Williams också.

Slutsatsen blir alltså att vi får vänta och se. Kimi skulle ju knappast kunna slåss om någon titel nästa säsong, men han skulle precis som Schumacher få en comeback, Williams skulle få ett lyft (både ekonomiskt och i tabellen) och vi skulle för första gången i F1-historien få 6 världsmästare bland de 24 förarna på startgriden. Och visst verkar det som lite mer än en slump att Coughlan flyttar till Williams och att Kimi sen är där på besök? Nej, jag hoppas innerligt på att vi får en Kimi på griden i vår.

Det har för övrigt varit kval till morgondagens lopp, föga förvånande så blev det Vettel och Webber i första startled, Button trea, Hamilton 4:a, Alonso bara 5:a. Det innebär att Vettel har möjlighet att säkra VM-titeln redan imorgon, Webber och Button får inte komma 1:a eller 2:a och Alonso får inte komma på pallen, då är det klart. Men vi får se, allt kan hända. Loppet är fruktansvärt långt, det körs på kvällen (det är mörkt i Singapore men 16 000 strålkastare lyser upp banan) och hettan är extrem - dessutom är det en stadsbana där minsta misstag kan leda till svåra skador på bilen. Allt kan hända, det är därför vi älskar F1!

att vara nedlåtande.

Folk är rätt ofta nedlåtande, och ännu oftare så låter de så utan att göra det medvetet.

Det kan gälla precis vad som helst, man kan ge någon en blick, säga något på fel sätt, kroppsspråket kan göra väldigt mycket, blicken också - vad som helst mer eller mindre. För att inte tala om saker man skriver.

Egentligen tror jag att man göra det omedvetet även om man försöker låta bli också. Vilket självklart är synd, för det var ju inte så man menade!

Jag vet att jag gör så - och jag vet många andra som gör så också - som säger saker, som t ex jag sen tolkar som nedlåtande. Sen vet ju inte jag säkert om det faktiskt är så eller inte.

Egentligen så har jag inget vettigt att säga - jag är bara lite irriterad på vissa människor i min omgivning som inte kan acceptera mina och Tommys val. Det handlar om nedlåtande blickar när det gäller att vi ska gifta oss, det gäller åsikter som folk inte riktigt kan dölja när det gäller mina livsval etc.

Fine, ni får ha era åsikter - det innebär inte att jag håller med, det innebär inte att jag vill veta och om ni nu inte kan hålla det för er själva så kan ni väl i alla fall säga det rakt ut?

Livet kom emellan lite ^^

Jag som hade fått upp bloggandet så bra - det höll inte längre. Jag satte precis på datorn för första gången sen i fredags. Det har nog aldrig hänt tidigare?

I alla fall, i fredags så åkte vi ner till Skövde. Jag körde från Västerås till Örebro, sen fick Tommy köra till Mariestad för  jag hade ont i foten (samma vinkel på foten i en halv evighet = aj). Sen körde jag Mariestad - Skövde. Sen försökte vi få katten att vänja sig vid att vara hos pappa. Det gick ju rätt bra och sådär måste jag ju säga.

I lördags var vi och shoppade lite, sen blev det förfest hos Jennifer (vi firade min och Andreas födelsedagar) och sen skulle vi ha gått ut men Johanna hade glömt sitt legg hemma, så vi kom inte in... Men vi hade roligt i alla fall, det blev donken och häng på rese tills bussarna gick vid 1 inatt. När vi väl kom hem så roade sig vår katt med att sitta vid dörren och jama tills klockan 6 i morse när hon gick och la sig... Hopplöst ^^

Aja, nu ska vi göra oss i ordning och åka till min mamma och fira min födelsedag :D Yay me, jag hoppas innerligt på ett par kokböcker till <3

Lista ^^


Vad är den äckligaste mat du vet?
Palsternacka. Jag HATAR palsternacka. Rent generellt ogillar jag inte hela maträtter utan bara element ur dem.

Nämn fem grejer du är nöjd med som du gjort i jobbet (hela livet)

Jag är nöjd över att jag har motbevisat alla idioter som säger att det är så jävla svårt att få jobb. Jag har i mitt liv sökt fem jobb, gått på tre intervjuer och fått två jobb. Så nej, kan man bara skriva ett CV och ett vettigt personligt brev är det inte så jävla svårt!

Vad ångrar du i livet (om något)?
Alldeles för många saker, skulle kunna skriva en hel uppsats om saker jag ångrar.

Vad kommer du ha för klädsel i höst och vinter?
Åh, massa fina stickade tröjor, fina blusar, ett par klänningar kanske :)

Vilket är ditt dyraste klädesplagg?
Det är en bra fråga, jag vet faktiskt inte.. Tror att det kan vara min vinterjacka (inte så otippat) - den var i och för sig inte så dyr, men det gör mig ledsen att tänka på att jag måste köpa en ny tills i vinter (den har gått sönder ;___;)


Har du någon oanad talang?
Nej, det har jag svårt att tro.. *frågar Tommy* Han fick tänka så länge att jag konstaterar att jag nog inte har det. Men som en parentes så kan jag ha min förlovningsring på tummen ;)

Vad gjorde du i helgen?
Vi var hemma och chillade. Vi skulle städa, gick sådär - men vi fick städat garderoberna i alla fall. Dessutom gjorde jag en porterstek och vi tittade på F1 (och GP2... och Porsche Super Cup... och lite rally..)

Vad är dina fem viktigaste 2dos den här veckan?
Efter mycket tänkande förstod jag och Tommy vad 2dos faktiskt betyder xD
Den här veckan har det varit mattelabb, mekanikinlämning, hämta ut körkortet och lite shopping. Sen har jag inte haft några mer saker som jag var tvungen att göra :o Men vårat nya katträd kommer förhoppningsvis innan helgen - då ska vi hämta det också!

Vad har du på dig just nu?
Slappkläder xD

Senaste låt du lyssnade på?

Ingen aning xD Något som spelades i bilen tror jag.. vad vet jag inte xD

Bästa skönhetsknep?
HAHAHAHAHAHHAA. Alla som känner mig vet att jag inte har några sånna xD

Vilken klädstil tycker du är hetast på män?
Jeans, t-shirt och kavaj är helt klart snyggast!

Och fulast?
Häng! Alltid!

Vem saknar du?
För tillfället? Systrarna (som jag i och för sig får träffa majoriteten av på lördag), gamla vänner som bor långt bort och pappa, mamma och mina syskon <3

Om du fick en enda önskan uppfylld vad skulle du önska?
Den håller jag nog hellre för mig själv tror jag..

Bästa boken nånsin?

Den är svår! Det finns så oerhört många bra böcker här i världen... Tittar mot bokhyllan i hopp om att kunna bestämma mig. Men jag ger er en bra bok i alla fall: the Secret History! Vi läste den i Engelska B, jag älskade den från första sidan till sista!

Vilka tidningar läser du?
Mattidningar, jag älskar allt om mat. Nu slog det mig att jag borde ha önskat mig en prenumeration på allt om mat i födelsedagspresent. NOTE TO SELF: Önska dig det i julklapp!

Vad önskar du att du var bättre på?
Många saker. Att lita på folk.

Är du religiös?
Den där frågan är alltid så svår att svara på, jag vill, jag resonerar fortfarande som om jag tror, men egentligen så vet jag inte om jag gör det..

Vad är din största rädsla?
Att alla andra ska dö och att jag ska bli ensam kvar. Och spindlar...

Vad är det elakaste någon sagt till dig?

Det tänker jag inte skriva här...

Om du får barn vad ska du döpa dom till?
Jag har massa namn jag vill ha på mina barn - men Tommy ska ju gå med på dem också...

Om du fick köpa vilken bil som helst – vilken?
Jag vill ha en Audi R8, jag vill ha en Porsche 911 och jag vill ha en VW new Beetle (den nyare modellen av bubbla). Men först min Beetle, det ska bli min första bil om några år <3

De tre finaste sms du fått i år?
Jag skickar väldigt lite sms och får ungefär lika få. Och fina sms är det ännu mer ont om - så går det när man hellre pratar i telefon än att smsa ;)

Italiens GP 2011 - Monza!

Monza har en speciell plats i alla motorfans hjärta. I svenskarnas hjärta hugger det kanske lite extra, det var på Monza som Ronnie Petterson slutade sina dagar i livet 1978. Ronnie är, för er som inte vet, Sveriges hitintills framgångsrikaste F1-förare.

I alla fall, Monza är en gammal bana, med en gammal design - något som inte är så vanligt bland dagens banor, de flesta har en ganska mordern design. Men Monza är en bana som man (jag) gillar för att den har flera svåra chikaner. Bland annat kurva 1 och 2. Efter en lång och snabb raka så har man en relativt tajt chikan som kräver en hård inbromsning om med årets nya regler så var det som bäddat för ett underbart lopp.

Vettel startade i pole, blev av med förstaplatsen till Ferarris Fernando Alonso i första kurvorna (till hemmafansens stora glädje - Alonso må vara spanjor, men har man en Ferarri så är Monza även det en hemmabana). Men en stor krasch i första kurvan gav säkerhetsbil och i omstarten så tog sig Vettel mycket riktigt om Alonso.

Nästa stora förtret var Mark Webber. Som ni säkert har förstått så håller jag på Webber, vilket är värdelöst för tillfället. Kör man i samma team som den regerande världsmästaren (som dessutom leder VM fruktansvärt stort i år med), så är det inte lätt att få en chans att visa vad man går för - speciellt inte när det tills i år har blivit tillåtet med teamorders (att teamet helt enkelt säger till föraren att "du får inte köra om honom" eller "släpp förbi honom"). Men i söndags var det ingen annan än Webbers fel. Han hade en trasig framvinge, vilket gjorde att han saknade ordentligt down force (väggrepp) - då måste man köra väldigt långsamt, men i sista kruvan innan depån (där han skulle få en ny vinge) så har han för hög fart och tappar kontrollen över bilen och så sitter bilen i muren.

Loppet slutade i alla fall med en gråtande Sebastian Vettel högst upp på pallen, med Jenson Button och Fernando Alonso på varsinn sida om honom. Webber halkade nu ner till en fjärde plats i totalen (från den stadiga andraplats han har hållit hela säsongen) och Vettel drygade ut ledningen. Han har nu möjlighet att avgöra redan i Singapore om knappt två veckor.

Historien om Ola Lindholm och kokainet.

Ärligt talat så blir jag lite upprörd när jag läser det här - inte för att jag tycker att man har dömt stackars Ola Lindholm för hårt, utan för att folk tar så fruktansvärt lätt på narkotika.

För den som inte är så påläst så är kokain ett narkotikaklassat centralstimulernade ämne som utvinns från bladen på kokabusken. Det ger en relativt kort berusning, men den eftersträvade effekten är pigghet och ökat självförtroende. Dock är aggressivitet en vanlig bieffekt. Kokain är dessutom en mycket beroendeframkallande drog - och vid användning under en längre tid så kan det ge både högt blodtryck, hjärtproblem och stroke. Från Wikipedia

Vad folk nu tycker är att "visst, det är en rimlig dom han har fått - men det är inte rimligt att han ska behöva sluta på alla sina jobbuppdrag. Han gjorde det ju faktiskt inte med flit - han kan ju bara inte berätta hur det gick till." Hör ni inte hur det låter? Ola Lindholm hävdar alltså att han råkade knarka, men han kan inte berätta hur han råkade knarka för att det skulle skada hans privatliv. Domstolen hade ju därför inget trovärdigt försvar, han blir därmed dömd för ringa narkotikabrott och vad ska BRIS, Kamratposten och SVT då göra? Tror ni inte att BRIS har regler emot sånt? Tror ni inte att kamratposten har ett rykte att tänka på? Tror ni inte att SVT hade fått skit för att han fick vara kvar från både ett och två håll?

Nej, man råkar inte knarka litegrann, man råkar inte knarka litegrann för att sen inte kunna berätta varför. Ola Lindholm ljuger, ser ni inte det? Och jag är övertygad om att han redan INNAN han knarkade var medveten om vilka konsekvenser det skulle kunna ge honom i form av jobb, det var hans val, inte mer med det!

Ringa narkotikabrott är ett brott som alla andra, det är olagligt och förknippat med ett straff. Vi lever i ett land där arbetsgivaren har makten över sina anställda - det är faktiskt så väl, att man måste inte ha en anställd som tar droger, man har rätt att göra sig av med sådana anställda. Precis som min chef har rätt att göra det så har cheferna på BRIS, Bonniers Tidskrifter och SVT rätt att göra sig av med sina anställda. Inte mer med det.

Nej, folk som romantiserar narkotika brott har jag inget för, alls. Det finns en anledning till att vi har narkotikaklassat preparat som kokain.

Veckans middagar!

Tänkte lägga upp veckans matsedel, ni kanske också vill veta vad vi ska äta - eller ja, ni kanske, precis som jag, använder andras matsedlar som improvisation?

I alla fall:

Mån: Satay på kyckling med jordnötssås (Nej, det heter inte sataysås - det heter jordnötssås, satay är grillspett)

Tis: Tacopaj. Kort och gott.

Ons: Kokt falukorv med pepparrotssås och kokt potatis

Tors: Laxpasta, steker lax med lite grädde och kryddor (och en skvätt vitt vin) och blandar med spaghetti och ärtor typ.

Det blir mest enkel mat i veckan - har skola och grejer att tänka på med. Och i helgen åker vi hem till Skövde och ska vänja Dobrava vid att vara hos min pappa, så då behövs det ju inte någon matsedel. Och på lördag ska vi ut och fira min och Andreas födelsedag med systrarna - ska bli superroligt verkligen! Taggad tjej!

Bröllopsupdate!

Vi planerar för fullt.

Lokalen är mer eller mindre bestämd - tänker dock hålla på den ett tag till från er, tills vi är helt säkra ;) Kyrkan är ju då också mer eller mindre bestämd (vi hade tidigare två att välja mellan).

Maten också - dock så hade våra vänner som gifte sig förra helgen lyckats catera precis samma buffé som vi från början hade tänkt oss - och visst, vi hade väl kunnat ha samma mat som dem, men hur roligt hade det varit? Så vi har tänkt om lite - och för tillfället är vi inte ens övertygade om att det blir en buffé.

Buffé vs. inte buffé är ju också ett intressant fenomen. På bröllopstorget så diskuteras det ofta för och nackdelar med buffé och serverad mat. Fördelen med en buffé är ju naturligtvis att alla förhoppningsvis får något som de tycker om att äta - nackdelen är att det kan bli knepigt med hur alla ska hinna äta, hur man ska hinna med tal etc. under middagen - eftersom folk får maten i så olika tid, risken finns att någon nästan inte hinner äta... Å andra sidan så är ju problemet med serverad mat att någon kanske inte tycker om maten.

Många har sagt att med många gäster så blir en buffé nästan omöjlig - men om det funkade med 130 gäster för dem förra helgen - då borde ju våra 50-55 gäster också kunna få i sig mat och sådär ;) Å andra sidan skulle jag tycka att det var superroligt att ha serverad mat. GAH! Får suga på den ett tag till >.< Hur hade ni gjort? Den serverade maten i det här fallet är ungefär dubbelt så dyr som buffén, men då ingår porslin, dukning, diskning och servering - samt utkörning i priset... GAH! Alla dessa val...

Månadens chipspåse -> chips

Eftersom "månadens chipspåse" är slut sedan ett bra tag så bytte kategorin nu namn. Till chips helt enkelt. Tänkte inleda med en kort sammanfattning av den första smaken i OLW's mysmatchen final.

Sourcream & Italian Cheese, supergoda chips faktiskt. Speciellt för oss som saknar riktiga Sourcream & Cheese chips - men ja, de är lagom sourcreamiga och lagom ostiga. Men främsta plusset måste ändå vara den hint av svartpeppar som finns på chipsen, grymt lyft! Jag är såld.

Köpte hem en påse kebabdrömmen också, är dock rätt skeptisk. Salt och vinäger kan dock vänta ett tag - jag har ätit det förut liksom...

KÖRKORT!

Då har jag fått ett körkort dåva!

Det gick bra, jag kan ju köra bil! Jag fick köra ut på cityringen, upp förbi skolan, genom rondellen, rakt fram på 70-sträckan, vänster i rondellen. In i området där, parkera, köra iväg, ut på någon annan väg, motorvägen, av motorvägen, ner på en liten "landsväg" och sen tillbaka till trafikverket.

Han hade bara en sak att prata om, det var en bil som kom in bakom mig i en rondell - att folk inte tar hänsyn till att man kör långsamt genom rondellen, utan de kör i sin hastighet och sen lägger de sig i röven på en och tutar. (Detta hände inte på uppkörningen, men det kom en bil som körde väldigt nära, men han tutade inte och så) Dock gjorde jag inget fel, utan det var mer ett råd han ville skicka med mig, så att jag vet att de gärna gör så i Västerås - vilket jag ju inte är helt van i och med att jag inte kommer härifrån.


Aja,  jag klarade det med bravur. Inte en enda liten anmärkning, ingenting! Världens gladaste tjej idag tror jag - tack vare världens bästa körskola!

Uppkörning snart ^^

Nej, jag är inte så skrockfull och jag vet att om jag failar uppkörningen så kan jag inte hålla tyst om det heller xD

Imorgon är det dags. Efter ruschen på morgonen är det dags. Eller ja, jag börjar min uppvärmningslektion klockan 8 imorgon och sen har jag uppkörning klockan 9. Men det lär ju gå bra, eller? Är inte jag awesome nog för att klara av det här? Eh, jo! Det är positivt tänkande som gäller här - för annars går det aldrig, då tvivlar man bara på sig själv och det är aldrig någon hit när man måste prestera bra.

Aja, alla lärarna på körskolan verkar tycka att det inte borde vara något problem - jag har den senaste veckan fått höra av 3 olika lärare att jag borde klara det utan problem. Det borde ju vara värt något? Idag fick jag höra att "Vi är ju mycket hårdare än trafikinspektörerna" i början av lektionen och i slutet "Jaha, ja jag har inget att klaga på" - nejmen dåså, då tror vi på det och så chillar vi tills imorgon.

Men tänk tanken, om 12 timmar kan jag ha ett körkort! Hur absurt är inte det?

Teoriprovet - check!

Kort körkortsupdate.

Teoriprovet är nu avklarat ^^ Jag var där imorse och gjorde provet. När jag väl bestämde mig för att jag var klar så tryckte jag "rätta provet" och när resultatet kom upp fick jag leta efter vart resultatet fanns. Jag lyckades missa den grön "godkänd"-texten >.< FAIL! Aja, det gick bra i alla fall. 59 poäng. Tommy skröt om att han fick bättre än mig, so what? Godkänt är godkänt!

Hade en körlektion förut också, första som inte gick så bra på länge. Men det var fortfarande bara smågrejer. Lite placering på parkering, att titta mer bakåt när jag backar och sådär. Har en körlektion till idag, då ska det nog gå bättre, jag ska fickparkera och grejer. Men det blir nog bra - tillochmed surgubben har gått och blivit snäll nu när man närmar sig uppkörning och faktiskt inte gör så många fel :)

Rolig lista med mat!

Varm dryck: Just nu? Latte macchiato
Kall dryck: Cola, anyday utan att tveka - utöver cola, I'd have to say apelsinjuice <3
Pålägg: skivbar leverpastej
Grönsak: Ärtor, jag älskar hur lätt det är att variera ärtor!
Frukt: Vattenmelon eller plomon - svårt val... hm... plomon, eftersom det är säsong nu!
Bär: Hallon!
Krydda: Oregano!
Godis: colasnurror
Snacks: Hot sweet chilichips! På tal om det så kommer det ett chipsinlägg om en stund xD
Choklad: Jag är inte så förtjust i choklad, jag mår illa av för mycket kakao (för mycket kakao är typ en halv ruta 50%:ig choklad...)
Ost: Parmesan
Sallad: Caprese
Tårta: Farmors smörgåstårta!
Bakverk: Hm, Key Lime Pie?
Sås: Den är svår, min pepparsås!
Glass: B&J's half baked
Snabbmat: Hamburgare.
Flingor: Inga flingor alls - möjligtvis frosties som godis!
Pizza: Hemmagjord pizza med bacon, pepparsalami och löjligt mycket mozzarella!
Naturgodis/Nötter: Jag är ju allergisk mot nötter, så där har jag inte så mycket att säga - men naturgodis får det nog bli yoghurtdoppade bananchips
Soppa: Asiatisk kycklingsoppa (eget improviserat recept, men det blir alltid grymt), serverad över ris.
Utländskt kök: Thai!
Halstablett/Tuggummi: Extra professional!
Äter inte: PALSTERNACKA!


Svar på kommentar: Barnuppfostran.

Sharon skrev att man inte kan veta om man kommer bråka om barnuppfostran innan man har uppfostrat ett barn. Och det är klart, jag tror att du har rätt i det - och det var inte riktigt så jag menade, men jag ser ju nu när jag läser det att det är så man tolkar det...

Vad jag menade är att i det stora så är vi överrens, vi har båda två fått ungefär samma uppfostran, vi är överrens om vad det ska ges för konsekvenser - men sen är det inte säkert att vi kommer ha samma syn på vad som borde ge någon konsekvens alls, det märker vi. Det är klart att vi kommer bråka, riktigt så naiv är jag inte.

Vad jag menade, egentligen, var att med Tommy så vet jag att vi vill ungefär åt samma håll - medan jag tidigare (med mitt ex) har känt att vi ville åt två helt olika håll, för att vi hade fått helt olika uppfostran redan från början och vare sig man vill eller inte så påverkas man ju av den uppfostran man själv fick. (Vissa gör som de blev uppfostrade, andra gör precis tvärtom - men det har ju fortfarande påverkat oss åt något håll)

Nu svamlar jag mest tror jag. Jag ville bara förtydliga vad jag menade ;) Och så vill jag påpeka att jag gillar sånna kommentarer! Fler sånna!

Första veckan i skolan.

Nu är första skolveckan slut, föreläsningar, uppgifter, körlektioner, körkortsteori - Men jag överlevde den här gången med ^^ Nu ska jag bara klara av nästa vecka också...

Måndag: Numeriska metoder 9:15-12:00 sen körlektion 12:35-13:25, sen plugga lite körkortsteori.
Tisdag: Mekanik på förmiddagen, mekanikföreläsning 13:15-16:00, sen körkortsteori.
Onsdag: Teoriprov, numeriska-plugg och körlektion
Torsdag: Körlektion, numeriska föreläsning, körlektion
Fredag: Uppkörning och mekanikföreläsning.

Sen ska jag fan chilla på helgen! Det förtjänar jag! Imorgon ska vi på bröllop. Bästa Johanna och John gifter sig. Sen på söndag blir det födelsedagsfirande ^^ Wero fyller ju år! 20 år gammal blir jag :o Tonåren tar slut och vuxenlivet börjar - eller?

RSS 2.0