träning...?

Bloggen verkar ju bli kvar... så jag tänkte att jag skriver ett par rader här.

Jag har börjat träna. Något som för alla som känner mig lär låta både konstigt och chockerande. Men efter att min knäoperation inte blev av så tänkte jag att nej, det är nog bäst att jag i alla fall gör ett försök på att stärka upp musklerna i knät.

Har därför börjat med powerwalks, mellan två och tre gånger i veckan har det blivit de senaste veckorna, nu senast igår. 5km blev det då. Gick faktiskt rätt bra, körde även lite lättare styrkeövningar när jag kom hem - målet är ju trots allt att stärka musklerna i knät (och i resten av kroppen). Måste ändå säga att jag tycker att det är rätt trevligt. I framtiden ska det väl bli någon form av gymkort också, men med ett knä som gör att jag inte kan springa eller cykla så känns det rätt onödigt eftersom jag ändå inte kan träna benen på gym. Jag menar, jag kan inte ha ett gymkort för att träna bara överkropp? Det känns ju superfjantigt...

Ska ta och laga mat om en stund också, köttfärsbiffar i sås med pommes och en sallad blir det till middag idag, jag har lite ont i huvudet och Tommy kommer hem rätt sent från träningen så. Men innan dess blir det nog en kortare powerwalk. Tänkte satsa på typ 3-4km.

RSS 2.0