Att vara behövd.

Människor behöver mig. I alla fall ibland. Det har jag insett den senaste tiden. Det gör mig, hur hemskt det än låter, glad. Inte att de mår dåligt och behöver någon, men att de när de mår dåligt vänder sig till mig. Shit vad jag är egoistisk. Fast det är inte så jag menar - jag tror att det mer handlar om att det här är människor som vill att jag ska finnas där när de behöver mig och som kommer finnas där när jag behöver dem, eller som redan finns där när jag behöver dem.

Den senaste tiden har jag kommit väldigt nära två personer, jag är otroligt glad att jag har båda två. Förhoppningsvis så vet de vilka de är och kan ta åt sig av det här - för de förtjänar varenda liten liten liten del av det.

Jag var på Elmia med en av de här personerna igår, det ägde. Det gjorde mig jätteglad att få komma bort en stund från allt jobbigt och att bara hänga med trevliga människor och att få göra roliga saker. Och att göra det med en av sina bästa vänner gör knappast saken sämre :D

Idag ska jag hem till den andra personen i fråga - det blir väl typ till att titta på film för vår del, trevligt trevligt. Ska sanningen fram så tror jag att vi båda behöver det och att det är bättre att umgås med någon istället för att dra sig undan och hitta på något att göra helt själv hela tiden, vilket jag vanligtvis gör.

Dessvärre gör mitt huvud ont idag, det suger. Men jag klarar mig väl antar jag - lite sällskap och lite slappande så går nog det också över. Musik på bussen också så :D

Kommentarer
Postat av: Eriiza

Har också en alkoholistisk mamma (går inte att kommentera det inlägget).

Och trots all skit hon orsakat/orsakar mig, så är

jag ändå glad för att det hände.

Hade det inte varit för henne, hade jag inte varit

den människa jag är idag.

2010-04-06 @ 17:14:19
URL: http://eriiza.webblogg.se/
Postat av: Anonym

(förra inlägget)

Kämpa på, du är stark !

2010-04-09 @ 23:05:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0