Helgen.

Det var en hyfsat bra helg. Jag var hos Mikko. Vi tittade på en (ursäkta Mikko) kass film på fredags kvällen. Den hette The Princess Bride. Typ gammal B-film. Det var roligt. Det var en snubbe som dog och det var massa skoj och vissa av kommentarerna var ganska klockrena men ändå. Jag sov en liten stund, försökte att inte somna en ganska lång stund och så vidare. Sen låg vi och pratade en stund, sen somnade vi. Lördagen sov vi till typ 11, sen gick vi upp och åt frukost och tittade på film (Gladiator). Eftersom jag inte hade sett slutet typ xD Sen duschade jag, sen Mikko, sen pratade vi en stund och sen lagade vi mat. Sen typ vet jag inte vad vi gjorde, men vi somnade i alla fall i hans säng, efter att jag hade bett han hålla tyst för att jag inte kan prata och be samtidigt. Sen vaknade vi vid 23 av att Otto busringde ^^ MOGET!!! Gah vad trött jag blev på "blatte-Rasmus" som ville gifta bort sin dotter med en annan dotter ^^ Aja, i alla fall, otto ringde och vi pratade lite. Jag och Otto asså, inte jag och Rasmus. Sen lade vi på och jag och Mikko kunde inte somna om. Så vi gick och drack Cola (mhm, sa ju att jag skulle dricka Cola i helgen) Och satt och pratade i typ en timme. Jösses, jag skulle kunna prata med dig i 3 år utan att bli uttråkad. Sen gick vi och lade oss och gjorde massa saker tills klockan var 4.38 typ när jag insåg att vi kanske borde sova. Så vi sov, till typ 11.30. Sen gick vi upp och åt frukost och duschade och sånt ^^ Kommer inte ihåg. Vi åt i alla fall och kollade lite bandy på TV. Sen åkte vi till tåget.

Jag gillar inte tåget hem. Jag fick typ massa ångest. Jag grät typ hela vägen hem. Det var massa hemskt. Och andledningen till det tänker jag inte lägga ut här, de som behöver veta det ska få veta det. Jag tror dock att jag skrämde livet ur en liten unge (typ 10 år kanske han var) som satt bredvid mig på tåget Katrineholm-Skövde. Jag satt och grät, pillade på mitt kors och lyssnade på lovsång på högsta volym. Med jämna mellanrum kollade jag på mobilen också och funderade på om jag vågade ringa Mikko. Förstår att han såg livrädd ut när jag frågade om han kunde flytta på sig så att jag kunde komma ut.

Men om man bortser från tågresan så var det verkligen inget fel på min helg. Jag hade massa trevligt och massa mysigt, trots pojkvänner som kittlas och bråkar ^^ (Jag älskar dig i alla fall <3).

Kärlek på helger som den här <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0