I ukraina

Jag ar i ukraina, det ar grymt, stressigt, men grymt skoj, jag tanker rakna upp hela mitt team

  • Jonatan - Ledare och den eviga helaren, (det tar bara fem sekunder, snaaaaalla kan jag fa be for dig?)
  • Sofia - Ledare, ekonom med grym koll pa det mesta
  • David -  The funny guy, han man kan prata med pa kvallarna, han man kan krama nar man vill ha en kram, den enda som har en flickvan/pojkvan hemma att sakna..
  • Daniel -  Jonatans kompis som vill sa mycket, som gor sa mycket
  • Elisabet - Tjejen som jag borde ha traffat tidigare.. hon som kanner folk i furuhojden, hon med pappan fran skovde.. xD
  • Jag - Weronica, den felande lanken, hon som far folk att skratta vid frukosten xD
Hm, och alla ar minst 2 ar aldre an jag xD
aaah.. livet ar underbart ibland.. landar klockan 9.55 den 7 juli, pa save flygplats.. meet me there?

nu är det slut.

tror inte att jag har fattat det.. men snart är det slut. helt slut. Vi kommer aldrig träffas mer och sånt >.< det är slut. Jag kommer gråta så fucking mycket. Eller så kommer jag inte kunna gråta.. varför ska man förutse hur man ska reagera på saker och ting? jag fattar det inte.. jag kommer bli ledsen och jag kommar vilja gråta.. dessutom kommer jag sakna alla.. men hur mycket det syns kanske är en annan sak.. nu ska jag göra mig i ordning inför avslutningsmiddagen och så.. och så ska jag skriva lite brev till alla trevliga lärare jag har haft på helenaskolan.. (alla fyra ;D)


missing you all ready

nationaldagen.

Idag är det sveriges nationaldag. Då ska man vara patriotisk och med handen på hjärtat sjunga den svenska nationalsången och vara allmänt svensk. På det första firandet jag var på så säger konfrancieren "Nu viftar ni med flaggorna barn och vuxna, jag vill att tidningarna ska få en BRA bild till förstasidan." Att vi gjorde våran nationaldag till en röd dag, det vet vi allihop att det var eftersom vi skulle kunna tävla mot norge och deras firande, men då kommer frågan. Tvingar norrmännen folk att vifta med flaggor eller gör de det självmant? 
            
På det andrafirandet så satt en afrikansk kvinna där och spelade trummor och sjöng med diverse olika barn, sen kom en bosnisk kille och sjöng, sen en bosnisk kör, sen filipinska dansare. Vart tog det svenska vägen? Jag har inget emot invandrare, det är inte det. Men frågan är om fokus verkligen ska ligga på dem på Sveriges nationaldag. Att det mellan de där nummren kommer fram en tjej och en medelåldersman på scenen för att hon ska sjunga och han ska spela gitarr så tänkte jag, ja, äntligen kan vi vara lite svenska. mannen som höll i det hela frågade vem som valt sångerna och hon svarade glatt att det hade hon gjort själv. Sen sjöng hon märk hur vår skugga. Hade hon ens läst texten? Passar den verkligen på ett nationaldagsfirande?

"Lillklockan klämtar till storklockans dön,
lövad står kantorn i porten
och vid de skrålande gossarnas bön
helgar denna orten.
Vägen opp till templets griftprydda stad
trampas mellan rosors gulnade blad,
multnade plankor och bårar;
till dess den långa och svartklädda rad
djupt sig bugar med tårar."
                                                  
Ur Fredmans epistel 81, märk hur vår skugga.

Passar texten med den svenska nationaldagen? Är det så vi vill ha det? Passa svenska folket in i den svenska nationaldagen? Passar den svenska nationaldagen in i det svenska samhället? Eller är det helt enkelt så att svensken har blivit för rädd för att vara svensk eftersom man i så fall blir nynazist? Och så vill man utrota alla invandrare. Bara för att man för en dag ville vara svensk. Vad gick fel i landet Sveige?

vissa saker.

Det började så bra. Vi pratade så bra. Alla var så glada. Vad hände sen? "jag har skaffat flickvän." man ba "ehh.. okej? sen när?" jag som trodde att det skulle bli du och jag.. nu när ni hade gjort slut och allt.. varför gör du såhär mot mig? vad gjorde jag dig? egentligen, jag gjorde ingenting. Det var du som gjorde det. du gjorde allt. för du är en sån jävla idiot, kommer sakna dig så jävla mycket i helgen. kommer seriöst dö. massor. gråta mig till sömns osv. saknar dig jämt.
puss på dig dumbom <3

såg ditt ansikte.

jag tittade på en bild förut. det var du på bilden. Och du får mig att dö, jag smälter. Men du fattar ju inte det. vad jag än har sagt till dig som du uppenbarligen inte tyckte om så förlåt, förlåt, förlåt. en miljon gånger förlåt. jag ville inte att det skulle bli såhär. du hatade aldrig mig i mina drömmar. Du sa ingenting till dom i mina drömmar. Inte ens till honom. JAG FUCKING LITADE PÅ DIG JU! jag gjorde faktiskt det. det kanske var fel av mig?

förvirring.

Jag borde vara så glad. Jag borde vara så jävla glad. Det var ju det här jag ville. Det skulle ju bli såhär. Jag sa ju det. Jag skulle våldta honom ju. Jag ville ju det. Han ville ju det.
Varför blev det så konstigt? Varför gråter jag för att du är borta när jag kan våldta honom? Jag menar, jag har velat det här i två år, och nu får jag. JAG FÅR. Fattar du inte det? det är liksom tillåtet nu.

I wanna love you, but I better not touch
I wanna hold you, but my senses tell me to stop
I wanna kiss you, but I want it too much (too much)
I wanna taste you but your lips are venomous poison
You're poison running through my veins
You're poison, and I don't wanna break these chains

Hela dagen. jag har lyssnat på den hela fucking dagen. och det stämmer fortfarande så jävla bra. För jag menar jag får, men jag får ändå inte. det är liksom så fel, så elakt. Han borde vara ledsen, jag borde trösta honom, det var så det skulle vara. Så jag bestämde. Varför säger ingen till mig att jag inte kan bestämma hur människor ska reagera? Dessutom kanske det inte är honom jag vill ha, det kanske det är därför jag har fått spendera flera månader med att övertyga mig om att jag inte saknar dig, men jag gör det. Det är inte så länge sen jag skrev det sist. Men jag älskar dig dummer. tänk om du fattade det. Eller tänk om det är det du har fattat. Vad händer då? Vad gör vi då? vad händer med oss då? Saknar ditt leende. saknar din kropp. Saknar dig och dina kramar, och när du säger att allt kommer bli bra. Fattar du inte det? fattar du inte hur underbart jag tyckte att det var? Förlåt om jag gjorde något som var fel. Förlåt om jag gjorde något som du inte ville att jag skulle göra, det var inte meningen i så fall.. jag tror att jag måste prata med någon om det här. Din kompis kanske.

RSS 2.0