November 2010 - en sammanfattning.

November flöt mest på, det var matematisk analys i en variabel, programmering och el, lite tv-spel och att hinna andas däremellan - vi skaffade gymkort också, nu efter jul så ska vi väl ta tag i tränandet ordentligt också antar jag.

I övrigt gjorde jag INGENTING - jag hann seriöst inte med någonting utöver skolan och grejer.

December är lite roligare i alla fall ;)

Oktober 2010 - en sammanfattning.

Oktober då, vad hände i oktober?

Jag klippte håret, det blev kort och snyggt, men nu är det dags att klippa det igen snart, det ska i alla fall toppas - får se om jag kan göra det i veckan, annars får det bli när vi kommer upp till västerås igen.

Jag var allmänt pissed på mina så kallade vänner som slösade bort sina liv på helt meningslösa sätt bara för att vi har tagit studenten och bara för att man inte har något vettigt att göra. Bloggen fick också höra hur förbannad jag blev på vissa personers festande.

Jag skaffade dessutom glasögon - snygga är de och nu i efterhand fattar jag inte hur jag har klarat mig i alla år utan dem.

Dessutom TROR jag att det var i september systrarna var i Västerås och vi hade inflyttningsfest - det ägde - jag saknar systrarna </3

December 2010 - en sammanfattning.

December bestod av en massa plugg, mys och massa annat.

Bland annat:

Lucia Movie Night - tre förhandsvisningar som lussevaka, vi umgicks en del med Tommys polare, det var rätt roligt och sådär - men att vara i skolan från 9 till 17 dagen efter sög ju, eftersom vi inte hade sovit alls. Men vi höll oss allt vakna till 21 på kvällen ^^ Filmerna som visades var the Town, Easy A och Love and Other Drugs. De första två var rätt bra, den tredje var sämre.

I december så har jag även hunnit med min första hela tenta på en hel kurs, vi har bara haft duggor innan - tentan var värre, men jag bör ha blivit godkänd.

Vi hann även med att se Tron på bio, den ägde - efter det följde middag på Jensen's - EN AWESOME MIDDAG! Jag fick äta den godaste pepparsås jag någonsin ätit <3 Längtar redan tills Tommy fyller 20 så att jag får prova en ny restaurang xD

Jul sen, bestod av att flänga mellan min familj och Tommys familj, vi var hos mig dagarna innan jul, hos Tommys på uppesittarn och tills efter Kalle på julafton, sen hos min pappa tills juldagslunchen, då åkte vi till min mamma, sen på kvällen tillbaka till Tommys familj - sen annandagen hos min pappa igen.

I måndags så tappade vi slutet på avgasröret så golfen är för tillfället stillastående, men den ska ändå in till fordonsservice på måndag för besiktning och grejer så det löser sig då :)

Idag är det nyårsafton och om jag ska sammanfatta det senaste året med tre ord så blir det omvälvande, underbart och nyskapande!

Nu önskar jag er ett gott nytt år och hoppas att ni haft ett grymt 2010!

September 2010 - en sammanfattning.

Jag fyllde 19, det var nollning, skrev min första dugga i vektoralgebran, umgicks med Tommy-boy, gjorde oändligt många turer till IKEA och allt var fortfarande allmänt awesome!

I övrigt så är september lite luddigt, jag gick på en sång-gasque och insåg väl typ att jag ändå inte skulle ha speciellt roligt om jag fortsatte gå på nollningen så jag sket i det. Jag hade för övrigt öroninflammation - vilket sög.

Oktober blir förhoppningsvis roligare att läsa ;)

Augusti 2010 - en sammanfattning.

Augusti var en minst sagt händelserik månad, det var nämligen månaden då jag tillslut tröttnade på mitt jobb och inte pallade mer, Tommy började jobba i Skövde så det slutade mer eller mindre med att jag följde med honom mer och mer till jobbet. Att jobba i frysen på hemglass var löjligt mycket roligare än att jobba som telefonförsäljare - att jobba i butiken på hemglass slog det mesta annat.

Det var också månaden då vi fick lägenheten i Västerås, denna underbara skapelse till lägenhet. Jag älskar vår lägenhet, jag älskar allt med den, jag tror inte att vi hade kunnat hitta en bättre lägenhet.

Det var också månaden då vi flyttade upp till Västerås, det var då äventyret började, det var då högskolan började och det var då allt roligt började. Jag älskar det liv vi lever nu och jag skulle inte byta det mot någonting.

Ärligt talat - augusti lär ha varit en av årets bästa månader - jag var så grymt lycklig <3

Juli 2010 - en sammanfattning.

Juli bestod till största del av jobb, att försöka få mitt och Tommys förhållande att funka trots att han var i jönköping hela veckorna, vi jobbade helt olika tider (rättare sagt, han jobbade 12 timmar per dag). Men det var också månaden då vi hade grillfest hemma hos mig med världens bästa systrar - och det var månaden då jag och Tommy bestämde oss för att flytta ihop - så lite bra måste ju förhållandet ha gått.


Juni 2010 - en sammanfattning.

Juni var månaden med student, midsommar, arbetslöshet, nytt jobb, extrem värme och en Tommy som åkte till Turikiet.

Först studenten, hela studentdagen var awesome, solen sken och alla var så lyckliga. Jag fick efter många om och men mitt stipendium för bästa betyg i klassen, jag blev så lycklig. Brände sönder axeln under kortegen också för att solen sken så starkt. Hann tvätta klänningen medan jag var hemma för att kunna ha den på festen på kvällen. Det blev en grymt lyckad kväll, vi partade sönder Husaren - Wero blev full (!) och alla fortsatte vara glada.

Sen studentbalen, den var mindre awesome, det var mer fyllefest i alldeles för fina kläder - tyvvärr. Vi var många som blev besvikna, men det dög väl antar jag ^^

Sen var jag arbetslös i en vecka - innan jag fick ett jobb, som telefonförsäljare över sommaren med möjlighet till fortsättning om jag inte kom in på skolan (vilket jag ju gjorde) - Så jag sålde lotter via telefon hela sommaren (mycket mer än så får jag inte säga).

Tommy åkte till Turkiet i en vecka också, det sög - han var så långt bort och jag blev så ensam och jag fick typ ett sms om dagen från honom och visste inte om jag fick ringa, så det gjorde jag inte. Men han kom hem tillslut och jag var så glad <3

Sen var det midsommar, som firades ute hos Tommys moster och hennes familj ute på en gård på landet, jättemysigt var det - även om jag inte kommer ihåg sådär jättemycket av det..

Det var väl typ juni i korthet, lägger upp juli och augusti imorgon i alla fall - helst ska väl alla de resterande månaderna upp imorgon antar jag ^^

Maj 2010 - en sammanfattning.

Det här inlägget blir väldigt kort.

Maj bestod av plugg (inför diverse olika kursprov), studentfix (en miljard turer upp till hotellet på Billingen och sådär) och jag umgicks med Tommy på både det ena och det andra stället.

Det var det.

Juni är mer spännande ;)

April 2010 - en sammanfattning.

April började i vanlig ordning med första april, dagen då alla lurar alla - utom mig. Jag höll mig i vanlig ordning inomhus, försökte att undvika att prata med folk och var lagom osocial. Jag hatar att bli lurad. Men tio minuter i tolv på natten så drog Tommy till med ett jätteroligt skämt om att han skulle ha dejtat en tjej på skolan, jätteroligt - verkligen. Arg blev jag på, på riktigt >.<

Ett par dagar senare åktes det till Elmia för bilutställning, det var roligt vet jag - finns många fina bilder därifrån och jag fick dreggla över en massa bilar och grejer - bilar och sådär. Dessutom spenderades dagen med att Tommy sa förlåt för att han tittade på de snygga tjejerna, trots att vi inte var ihop och trots att han verkligen inte var intresserad av mig. Säger vi!

Jag skulle träffat Tommy dagen efter men jag åkte och tog hand om en viss Peter istället som också deppade över ett jättelångt förhållande som inte heller höll.. Sen började skolan igen - första dagen slutade med en håltimma som slutade med lite hånglande bakom skolan - som en vecka senare ledde till ett snart 9 månader långt förhållande. Gosh vad tiden går fort <3

Resten av månaden bestod av stress, vi hade vår projektgudstjänst i slutet av månaden och sen var det mer eller mindre slut.

Stay tuned for maj, månaden då jag pluggade ihjäl mig och myste med världens bästa pojke <3

Mars 2010 - en sammanfattning.

Mars började med mer deppande. Mikko gick vidare så fort och det var väl i och för sig bra, han hade fått för sig att han skulle åka till kanada, sökte arbetstillstånd och tre dagar senare så fick han det. Han berättade det som att det var det mest naturliga som fanns. Jag grät i Tommys famn istället. Inte för att jag faktiskt trodde att vi hade en framtid tillsammans jag och Mikko, inte för att jag egentligen ville ha tillbaka honom, men för att jag saknade det som var, för att jag fortfarande inbillade mig att allt skulle bli som vanligt igen - för det var som vanligt jag saknade.

I övrigt så vet jag inte vad som hände i mars, allt blev så konstigt. Tommy och jag gick på bio - jag undrar fortfarande om det räknades som en date - jag menar, det var kramar, handhållning och bio? I'm pretty sure that's a date! Filmen var awesome för övrigt - säg vad ni vill - men Leonardo diCaprio har gjort ett av sina bästa film år i år med både Shutter Island och Inception. Som ni förstår så var det ju självklart Shutter Island vi tittade på i mars - och jag kan ju erkänna att vi fortfarande inte är överrens om hur filmen slutade.

Månaden fortsatte med lite flörtande (påstås det i alla fall) - jag hävdar att det mest handlade om ett närhetsbehov som uppfylldes, men ni får tro vad ni vill ^^

I alla fall så slutade månaden med påsklov, vilket spenderades med underbara vänner, en tripp till Elmia <3

Stay tuned för April, månaden då ALLT hände xD

Februari 2010 - en sammanfattning

Vi kommer nu till februari - en månad som jag helst skulle vilja glömma, men samtidigt så får den mig att skratta rätt jävla hårt ^^

Månaden inleddes som sagt med en flytt till vår lägenhet, främst för Mikkos del that is, jag hann stanna där i några dagar innan jag blev tvungen att åka hem och göra lite vettiga saker i skolan - sen skulle det bli höstlov och jag skulle tillbaka till lägenheten och göra klart allt annat.

Men i slutändan så blev det inte så.

Härmed utnämner jag den 11:e februari till årets konstigaste dag! Dagen började med religion i skolan - som jag och Milja spenderade i ett annat klassrum medan vi diskuterade vårt projektarbete. En diskussion som fick mig att ifrågasätta både mig själv, människorna i min omgivning och min tro. Det visade sig nämligen att den person som jag i flera år hade räknat som min bästa vän hellre umgicks med människor som snackade skit om mig och därför snackade skit om mig med dem - något hon sen bad om ursäkt för, men fortfarande hävdade att hon tänkte fortsätta precis som tidigare. Och nu när jag skriver det här så förstår jag plötsligt hur det kommer sig att jag knappt pratar med henne längre.
I alla fall - jag spenderade resten av dagen i skolan med systrarna - ringde Mikko en gång också och ville berätta att jag precis hade insett att det fanns en hel del saker som jag behövde ändra hos mig själv. Men han hade inte tid att prata så vi la på och han lovade att han skulle lyssna senare på kvällen.

När jag satt och väntade på bussen hem så ringde han och sa att han skulle till sina föräldrar en sväng, han satt i bilen på väg dit - fine tänkt jag, jag skulle hem och äta och sen hade jag säkert något annat att göra, plugga typ - han skulle komma hem runt 18. Vi la på.

När klockan började närma sig 18:30 så ringer jag Mikko för att kolla så att inget har hänt, han gråter och är precis på väg in genom dörren i vår lägenhet - han berättar att han har sagt till sina föräldrar att han tänker göra slut med mig för både den ena och den andra anledningen - felet ligger i grund och botten helt hos mig i hans ögon - jag passar inte in i hans familj, vi passar inte ihop och jag är krävande och Gud vet vad - Alla de saker han nämner är grejer som jag just samma dag har tänkt på, grejer som jag har insett att jag måste ändra på - men han vill inte ge mig den chansen säger han - jag har redan fått så många chanser. Men eftersom det här är saker jag aldrig har tänkt på tidigare så förstår jag inte hur jag kan ha fått så många chanser?

I alla fall - kvällen slutar med att han gör slut med mig, tre dagar innan alla hjärtans dag, dagen innan jag skulle åka dit. Allt bara rasar. Jag gråter i hur många timmar som helst och bestämmer att jag ska åka ner till Borås dagen efter och träffa Rasmus och Maria - alltid något bra.

Såhär i efterhand så tror jag att det här på många sätt var den mest givande dagen på året - jag menar, jag kom loss från flera saker som inte var bra för mig på något sätt och fick på många sätt börja om. Även om det gjorde fruktansvärt ont då så inser jag ju nu att det var det bästa som kunde hända.

Den kommande veckan flyter på som i en dimma, allt kretsar kring Mikko, att jag saknar honom och Gud vet vad. Pappa är i skåne på jobb så det är bara jag och Marielle hemma, hon är hemma från jobbet mer eller mindre hela veckan för att jag inte ska vara ensam. Jag är oändligt tacksam!

Framåt slutet på veckan så pratar jag på msn med en klart lysande ängel - Tommy - jag vet inte vad det är med Tommy, men han har alltid kunnat få mig att skratta, till och med när allt bara var svart fick han mig att skratta. Även om vi egentligen bara pratar om snöskottning och skolarbete så blir det en ljuspunkt i min vardag. Något som hjälper mig att må bättre.

Månaden avslutades med att jag skrev i bloggen att jag trodde att det var bra - which I probably did! Det var också 100 dagar till studenten, vilket resulterade i en förfest hos Stina, en miljard sms till Tommy under tiden (som befann sig på en annan förfest), mat på donken, pingisdans, kramar, världens bästa kram från Tommy och en rädd Wero som ringde till Mikko.

Stay tuned för sammanfattningen av Mars - månaden då Wero bara var allmänt lullig av underbara vänner <3

Januari 2010 - en sammanfattning

Ny kategori, en sammanfattning av 2010 i form av 12 inlägg, ett för varje månad, jag börjar nu rätt tidigt så att jag hinner med allt innan nyår xD

Januari började i Eskilstuna och det var också där månaden slutade. Jag firade alltså nyår i Eskilstuna, hemma hos en av Mikkos kompisar, det spelades Rock band och vid 12 så gick jag och Mikko ut och fotade lite raketer.

Jag åkte hem lagom tills skolan började, var i skolan i ett par veckor och avslutade höstterminen innan det var dags att åka till Eskilstuna igen och göra klart det sista inför flytten. Mikko och jag fick vår lägenhet den 1:a februari. Denna underbara lägenhet med två toaletter, badkar, tre rum och kök, för endast 3000kr/månad - allt med den lägenheten fick mig att bli kär i den.

Såhär i efterhand så lär Januari ha varit årets by far mest värdelösa månad, om man bortser från början av februari - men den kommer i nästa inlägg. Hur som helst, eftersom Januari var så värdelöst så väljer jag att ignorera resten av månaden, jag kommer knappt ihåg något av den.

Stolt över mig själv.

Snart är terminen över, klarar jag bara av den här veckan så tror jag att jag klarar allt - Idag gjorde jag min sista el-labb. Vilket egentligen inte är något att skryta om - OM det inte hade varit för att jag inatt var på lussevaka på bion, klockan 23:59 befann vi oss i biosalongen och stannade där tills klockan 8 i morse, inte en minut sov jag, sen hade jag förläsning 9-12 och sen labb från 13-17 - AND I MADE IT!

Klockan är 20:30 nu - jag har fortfarande inte sovit sen jag vaknade igår förmiddag runt 11:30 - Det är en rätt udda känsla, 32 timmar senare så sitter jag här - det känns som en evighet och ögonen faller nästan ihop ibland, ändå löste jag precis en av mina matteuppgifter till min inlämning, visserligen var det typ den lättaste uppgiften på inlämningen, men allt jag gör ikväll är ändå bonus - så nu har jag bara 4,5 uppgifter kvar att göra imorgon/onsdag förmiddag ^^ Alltså imorgon, först på förmiddagen, sen på eftermiddagen efter skolan - I'll probably die this week - 'cause wednesday I'll have to do some programming, and then it's time to start worrying about the electirics exam I have next monday... Men seriöst, på måndag har jag sista föreläsningarna innan jul - det ska bli så skönt <3

Nu vill jag bara att reklamen ska vara slut så att jag får titta klart på Top Model 14, sista avsnittet idag, jag kan lika gärna googla vem som vinner, men har jag hindrat mig själv ända hit så kan jag hålla mig en halvtimme till trots att jag är jättetrött..

Nu börjar det!

En hemlängtan bort.

För ett par år sen, det måste ha varit i ettan eller tvåan på gymnasiet så var jag ute och gick på vad jag tror var en gymnastiklektion, och jag såg det här papperet - En hemlängtan bort. Det var precis så jag kände, jag hade en hemlängtan bort.


Anledningen till att jag skriver det här nu, är för att jag var inne på helgon och kollade min presentation - och där stod det kvar, en hemlängtan bort.

Jag brukade identifiera min hemlängtan bort med att jag inte kände mig hemma där jag var, att jag behövde ta mig någon annanstans. Men jag förstod aldrig vart - men nu vet jag precis vart jag behövde, till ett tryggt förhållande där jag jag litar på min pojke - till en lägenhet där inget annat spelar någon roll förutom just han och jag och det vi känner för. Till ett liv där jag bestämmer, ingen annan.

Det är nog dags att ta bort den där texten. Jag har ingen hemlängtan bort längre, jag är redan hemma.

RSS 2.0