springning igen.

Okej. Igår sprang jag längre än vad jag sa från början att jag skulle göra (från början när jag började med springningen, då det inte gick så bra vet ni) och idag sprang jag ännu längre. Och idag sprang jag dessutom mer än vad jag gjorde igår (mer som i att jag sprang mer och gick mindre). Så jag känner mig ganska duktig.

För övrigt så har jag ett par frågor till folk som kan sånt här...
Jag åker ju till Italien nästa lördag. Vi bilar ner.
1. Om jag springer när vi är i Österrike (mitt i alperna typ ^^), hur kommer kroppen reagera på det? Vore det bra för mig att springa då, för att det kommer gå bättre sen, eller är det dåligt av någon andledning? Jag tänker främst på att de har tunnare luft. Men det kanske inte spelar någon roll eftersom det bara är en dag vi är där?
2. Om det är varmt där nere (vilket det lär vara) och jag inte orkar springa (jag har lågt blodtryck, lätt anemi etc. och har lätt för att bli väldigt yr) för att jag blir yr av värmen och så, kommer det vara jätte dåligt för mig att jag inte har tränat på hela veckan? Jag funderar på om det skulle vara bättre om jag simmade, det finns pool på området. Vad tror ni? 
 
Hoppas att ni kan svara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0