Älska tillbaka.

Det är alldeles för sent för att blogga nu, men jag gör det i alla fall xD

Tomas skrev ett väldigt trevligt svar på en mindre trevlig kommentar i inlägget Tystnad. Ni kan läsa själva om ni vill, men det som påverkade  mig i kommentaren var inte det om homosexualitet eller något annat, i den delen som handlade om mord. Han skrev att vi måste älska tillbaka också.
Det påminnde mig om vad en pastor sa en gång till mig
"Ibland räcker det inte med att vara älskad, man måste älska tillbaka också" Och det är sant. Det gäller inte bara Gud, det gäller allt annat också. Vi kan inte ha ett förhållande som går ut på att den andra parten älskar oss, om vi inte älskar den. Det känns inte rätt, det blir bara fel och skuldkänslor och ångest är inte trevligt. Ibland måste vi faktiskt älska tillbaka också.

Jesus, tack för att du visar mig saker ibland. Tack för att jag får se vad det är du menar. Jag vet vad jag vill nu. Jag vet att du tar hand om mig. Jag älskar dig Jesus. JAG ÄLSKAR DIG! Jag önskar att jag kunde lägga mig på knä i den där lerpölen igen Gud, ta mig dit. Jag vill vara helt borta av helig ande Gud, sådär mysigt luddigt borta när man inte riktigt vet vad som är vad, men man gör saker i alla fall. För att du styr en. Även om jag inte kommer ihåg exakt vad jag gör då, så är det de få tillfällen som jag faktiskt säkert vet att jag gör rätt. Tack Gud för det. JAG ÄLSKAR DIG GUD! Jag är så fruktansvärt tacksam över att du finns i mitt liv.
Amen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0