Filmnatt imorgon.

På sätt och vis så har den här veckan varit sjukt jobbig. Jag har en väldigt awkward stämning hemma, jag vill ringa mamma, men what to say liksom? Jag tänker inte be om förlåtelse, jag tänker inte det. Jag är fullt medveten om att hon blev sårad, men hey, jag har blivit sårad i 12 år. Nu är jag trött på det. Jag har ingen lust att åka dit nästa söndag, men jag har väl inget val...

Dessutom så har jag och Mikko varit upptagna om vartannat, vilket har gjort att vi inte har fått prata som vanligt. Eller egentligen så har vi typ pratat som vanligt, bara att det inte känns så för att vi har gjort massa andra saker. Hade jag mått bra i övrigt hade det inte varit något problem.

Men å andra sidan så har den här veckan varit väldigt bra också. Igår kväll var helt underbart. Det är filmnatt imorgon, det kan inte bli misslyckat. (Jo, jag kan vara jätte trött och inte alls vilja titta på film, men jag har taggat i en vecka nästan, så ofta det blir misslyckat.

Snart (om ca 30 minuter) sker dagens höjdpunkt. Mikko kommer hem och ringer mig. Sen kan vi prata i ett par timmar innan vi måste sova. Att prata på kvällen är bland det bästa jag vet. Speciellt med Mikko. Speciellt när vi är i samma rum och jag kan ligga i hans famn och bara prata. Gah. Jag är en sucker för hudkontakt okej?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0