Fixat med bloggen.

Jag har ägnat en timme ungefär åt min webdesignsinlämning. Det är helt sjukt hur mycket effektivare jag blir när jag kommer hem och inte sitter i skolan. Har fixat om min tidigare kategori-funktion (som inte existerade..) till en gästbok. Vilket jag tyckte var mycket bättre, för helt plötsligt har folk konatktmöjlighet, vilket är trevligt :) (kommentarer är inte riktigt min grej då jag egentligen känner att det blir väldigt enspårigt när det "bara" handlar om ämnet..)

Sitter och funderar på vad jag har för möjlighet vad det gäller bilder i bloggen, han yrade något om att han tyckte att jag skulle ha det så ja ^^

Idag har varit en bra dag annars, NP i EnB, det gick bra. Skrev 593 ord, 600 var max. Det blev nog lite rörigt, men det fick duga ;) Sen hade vi rast, lunch och sen gick vi till ÖB och jag köpte godis som jag ska ha på tåget imorgon (plus ett par bananer som mamma köper just nu ^^), sen hade vi webdesign, sen fick vi sluta eftersom vi fick komp från engelskan för provet och så tyckte Susanne att det inte var någon idé att börja med något nytt idag och de som skulle ha hållit tal var inte klara i alla fall. Så det blev rätt bra tyckte jag. Jag och Milja hann köra kondition på gymmet och ändå vara klara en timme innan vi egentligen slutar. Det gjorde mig glad. Sen hem och slappa ett tag, äta och så fixa med webdesignen. Det är typ bara småsaker kvar nu. Vilket är BRA! En månad kvar tills deadline!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0