"Inget att göra" - Yeah right.

Här sitter jag och tycker att jag inte har något att göra, men visst liksom. Jag borde pilla lite på teknikutvecklingen, inte för att det är så mycket kvar, men i alla fall ^^ Dessutom borde jag fixa lite med historian, typ träna någon gång eller så.. Men nejdå xD

Läste lite bloggar förut och läste orden "jag är nöjd med mitt liv som det är". Plötsligt insåg jag att man inte hör folk säga det så ofta. Om det beror på att folk har höga krav eller om det beror på att folk egentligen är ganska olyckliga det vet jag inte. (Ja, jag tror att om man är nöjd med sitt liv så är man lycklig, är man inte nöjd så är man därmed inte helt lycklig..)

Varför? Det är min fråga. Varför är vi inte nöjda? Varför vill vi ha mer, bättre, dyrare och större saker? Jag tror på media (90% av alla våra problem går att skylla på media, men just det här tror jag faktiskt är medias fel..). Media pumpar dagligen ut massor av bilder på saker som vi måste ha för att bli lyckliga. Det kan vara vad som helst, en ny tandborste eller en bil, eller ett fadderbarn i afrika, eller varför inte en djurförsäkring (gärna även om vi inte har ett husdjur..). Jag tror inte att lycka handlar om materiella saker, utan snarare om känslor, och nu pratar jag om känslor som man får av människor och djur, inte av saker. Det tror jag.

Följande är en lista på de saker som fattas för att jag ska bli riktigt lycklig
  • Mer tillit
  • Tid
  • Möjligheter att möta Gud

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0