Guds mirakel <3

Har du någon gång tänkt på allt det där som bara händer? Hur saker och ting utvecklas? Hur saker och ting bara helt plötsligt existerar på ett visst sätt? Hur det kommer sig att alla blommor av en viss art är så lika varandra så att vi vet att de tillhör samma art, men ändå är de helt unika? Hur samma sak händer med människor? Hur alla händelser genom vad som ser ut som en slump kan vändas till något helt fantastiskt? It's kind of amazing.

En sak som jag tänkte på nu härromdagen är människors (och djurs) immunförsvar. Jag menar kroppen har en egen liten armé av antikroppar som attackerar allt som inte ska vara där. Det är hur coolt som helst. Jag menar, fattar ni hur sjuka vi hade blivit annars? Jag vet att jag säger det ofta, men jag kan inte låta bli, Gud är så himla cool.

Nej, jag hade inget vettigt att säga, jag ville bara än en gång påpeka hur cool Gud är och hur impad jag är av allt bra han gör här i världen utan att vi ens märker det.

Kommentarer
Postat av: Jenny

jag tror snarare att det är något som kroppen har skapat. Det bildas nytt emunförsvar hela tiden, är det gud om ger oss nytt?

2009-07-08 @ 20:29:16
URL: http://fulanka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0