Håltimmor gör mig rastlös nu för tiden.

Jag tror att det kallas skoltrötthet. Den där känslan av att skolan bara är jobbig. Man vill inte ha lektioner, för det är jobbigt, man vill inte heller ha håltimma, utan egentligen vill man bara hem. Problemet är att jag egentligen jobbar mycket bättre hemma. Men då ska det vara när alla andra liksom är i skolan (för tro det eller ej, jag jobbar faktiskt bättre på morgonen - gärna mellan liksom 7:30 och typ 11-12..även om jag hatar mornar.).

Nu sitter jag i alla fall och har hål. Vi hade idrottsprov förut, det gick nog helt okej. Jag bör bli godkänd i alla fall. Förstår inte varför jag inte skulle bli det.. Webdesignen börjar 13:55, sen 15:05 slutar vi och jag och Milja drar och tränar. SEN, sen minsann så ska jag hem och äta, sen slappa. Egentligen borde jag nog börja på typ antingen historian eller engelskan ikväll, men jag orkar inte. Vi får se, kanske sen när Mikko är på träning. Vi får se.

Bäst idag: JAG SLIPPER FRILUFTSDAGEN NÄSTA TORSDAG! (vi ska arbeta med Innebandy-projektet istället eftersom vi har kundmöte just den dagen.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0