Försöker plugga -> misslyckas.

Idag är en sån där dag då jag inser att om jag inte börjar plugga redan nu så kommer jag vara helt död på fredag och inte orka någonting i helgen utom att ligga i sängen och sova. Så jag pluggar nu istället. Då tillkommer nästa problem - vad börjar man med?

Databashantering som troligtvis är en av de tråkigaste kurserna jag kommer läsa under min gymnasietid, samtidigt som det är SÅ viktigt så förstår jag inte hur jag ska kunna plugga till provet.

Kemi A är snäppet roligare men eftersom jag inte har några lektioner i det så blir det rätt mycket svårare och jag behöver verkligen behörigheten från Kemi A...

Samhällskunskap A är definitivt den lättaste och roligaste kursen av de här tre. Jag får tänka själv, diskutera och faktiskt tycka saker - samtidigt som jag får betyg. Det är rätt klockrent tycker jag. Självklart så pluggar jag gärna något jag tycker är roligt - även om jag själv inser att det här inte är något jag faktiskt behöver plugga nu, provet är på fredag.

Sammanfattningsvis: Ska jag plugga det tråkiga men viktiga eller det svåra, lite roligare och samtidigt viktiga, eller ska jag helt enkelt plugga det jag tycker är roligt?

Idag får fokus ligga på lite Databas och lite Kemi. Kemi först så att jag kan fråga Andreas om hjälp imorgon eller på onsdag och Databas för att jag har prov på onsdag och det inte känns som att jag kan någonting ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0