Måndag - tröttheten i egen hög person
Jag är extremt trött idag, vilket är helt mitt eget fel, men i alla fall. Jag somnade vid 00:30 inatt, gick upp sex timmar senare. Det räckte inte. Eller alltså, det är väl okej, jag har varit tröttare - men helgen har inte direkt bestått av mycket sömn utan snarare lite för lite sömn, för lite sömn under en för lång tid är inte direkt så lyckat.

I veckan så händer det en massa saker för alla andra. Jag ska inte göra så mycket alls. Jag har matteprov imorgon, men det är rätt lätt så det löser sig nog. På onsdag är det friluftsdag = skolka och sitta på biblioteket och skriva på Svenska B tal istället. Torsdag ska jag dela ut studentmössekataloger till min klass. Fredag är det PA-dag mellan 10:30 och 15:30, sen åker jag till Mikko-pikko<3 Tåget går klockan 17:29 på fredag och jag är framme klockan 20:00 - vi får se vad vi hittar på på kvällen.

Mikko pikko och jag har planerat om lite och kommer nog inte att åka till stockholm på lördag, dels för att Mikko troligtvis har fotbollsmatch på lördag och dels för att jag måste få sova. Jag är helt slut i kroppen och mentalt och behöver få sova ut ordentligt, vi tänker därför spendera lördagskvällen med god mat och mys framför någon halvkass film - visst låter det bättre än att lalla runt på grönan?

Kommentarer
Postat av: Milja

Ursäkta, caps? xD

2009-09-07 @ 16:54:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0