De där vännerna man knappast pratar med längre...

Alla har nog haft dem, vännerna man utan att märka det glider ifrån. Jag har flera av dem, i några fall skrämmer det mig...

Att glida ifrån någon är inte så svårt, det är mer eller mindre bara att inte prata med varandra på ett tag - sen är det liksom gjort. Att ofrivilligt glida ifrån varandra är svårare, i alla fall för den ena parten. Då innebär det nämligen att man hör av sig och den andra svarar aldrig. Kanske för att h*n inte vill umgås med en, kanske för att det helt enkelt inte blir så. Oavsett så gör det ont och det är precis det där jag är rädd ska hända i vissa fall. Eller att det redan har hänt.

Men, det här känns ju rätt deprimerande - vad vill jag egentligen få sagt? Jo, ibland är det bra att glida ifrån varandra för att man helt enkelt är så pass olika att man ändå inte hade klarat av att vara vänner. Ibland å andra sidan så inbillar man sig bara för helt plötsligt så frågar den andra personen "Hur är det med dig nu för tiden egentligen? Jag hör aldrig av dig" och allt blir bra igen. Slutet gott, allting gott. Jag är på rätt bra humör trots allt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0