Helgen - you're in for a laugh ;)

I fredags tog vi golfen ner till Mariestad, vägen var hemsk - men det gick, vi stannade i Örebro och åt och köpte nya mjukisbyxor åt mig.

Väl frammer i Mariestad så fixade vi i ordning allt, tog fram termobyxor och gjorde mackor etc. Lördag morgon hoppade vi upp ur sängen strax innan 6 på morgonen - strax efter 7 så lämnade vi Mariestad för Hagfors. Vi spenderade dagen i en slalombacke där vi tittade på rallybilar som hoppade och sladdade i snön. På kvällen åkte vi ner till Karlstad där vi tittade på superspecial sträckan - vilket var rätt awesome - det är alltid roligt att titta när bilarna kör mot varandra - samtidigt ^^

I söndags så började dagen rätt bra - ända tills Tommy sa att han inte visste vart hans nycklar var, han hade av misstag tagit med dem till rallyt och sen måste han ha tappat dem, för vi hittade dem INGENSTANS!

I alla fall, vi fick låna Pekkas bil så att vi kunde åka upp till Västerås - det har beställts nya nycklar och sådär nu, men det stora problemet var att vi inte hade någon nyckel till lägenheten - för min nyckel låg i lägenheten. Vi ringde en låssmed, men det enda han kunde göra var att borra upp låset och byta ut det - vilket kändes onödigt eftersom det skulle kostat oss 2500kr och hyresvärden har kvar en nyckel. Så vi tog en natt på scandic istället.

Jag hämtade ut den nyckel som hyresvärden har, åkte och hämtade min nyckel och sådär så nu kan vi komma in och så i lägenheten - det enda kvarstående problemet är hur lång tid det kommer ta för oss att få tag på nya nycklar till bilen - men det löser sig såsmåningom, förhoppningsvis så tar det inte mer än någon vecka till och förhoppningsvis så kan vi ha kvar Pekkas volvo tills dess. Men allt sånt där lär ju lösa sig såsmåningom - det känns bara så jävla meningslöst.

Men vi fick i alla fall en natt på ett hotell ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0