Dag 9 - Mina syskon

Jag har nog världens finaste syskon.

Jag har två halvsyskon, en bror, Alexander, han är 8 och fyller 9 i mars och en syster, Linnéa, hon fyllde 7 i december.

Alexander är min lilla bråkstake, men han är nog en av de intelligentaste barn jag någonsin träffats - det är bara ingen som har förstått hur man ska stimulera honom. Dessutom har han nedsatt hörsel på ena örat - vilket gör honom väldigt frustrerad och med svensk sjukvård och det svenska skolsysteme såpass dåliga så får han knappt någon hjälp än, trots att de har vetat om det här i snart ett och ett halvt år. Men ni anar inte hur mycket jag älskar den pojken - min lilla busunge och min älskling. I'd die for him anyday!

Linnéa å andra sidan är precis som jag - vi är precis likadana hon och jag - hon gillar samma saker som jag gillade när jag var i hennes ålder, vi beter oss på samma sätt och sådär. Enda skillnaden är att hon är världens sötaste unge. Det är så att man vill äta upp henne. Och hon lär sig allt så fort - det vet jag inte om jag gjorde - men gah, ena gången jag är där så kan hon knappt läsa - ett par veckor senare så ljudar hon inte ens längre utan läser helt flytande - I mean whaaat? Jag älskar min syster och jag hoppas att jag kan få bli en bra förebild för henne en vacker dag..

Så, nu vet ni lite om mina syskon i alla fall :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0