Bröllopsupdate!

Vi planerar för fullt.

Lokalen är mer eller mindre bestämd - tänker dock hålla på den ett tag till från er, tills vi är helt säkra ;) Kyrkan är ju då också mer eller mindre bestämd (vi hade tidigare två att välja mellan).

Maten också - dock så hade våra vänner som gifte sig förra helgen lyckats catera precis samma buffé som vi från början hade tänkt oss - och visst, vi hade väl kunnat ha samma mat som dem, men hur roligt hade det varit? Så vi har tänkt om lite - och för tillfället är vi inte ens övertygade om att det blir en buffé.

Buffé vs. inte buffé är ju också ett intressant fenomen. På bröllopstorget så diskuteras det ofta för och nackdelar med buffé och serverad mat. Fördelen med en buffé är ju naturligtvis att alla förhoppningsvis får något som de tycker om att äta - nackdelen är att det kan bli knepigt med hur alla ska hinna äta, hur man ska hinna med tal etc. under middagen - eftersom folk får maten i så olika tid, risken finns att någon nästan inte hinner äta... Å andra sidan så är ju problemet med serverad mat att någon kanske inte tycker om maten.

Många har sagt att med många gäster så blir en buffé nästan omöjlig - men om det funkade med 130 gäster för dem förra helgen - då borde ju våra 50-55 gäster också kunna få i sig mat och sådär ;) Å andra sidan skulle jag tycka att det var superroligt att ha serverad mat. GAH! Får suga på den ett tag till >.< Hur hade ni gjort? Den serverade maten i det här fallet är ungefär dubbelt så dyr som buffén, men då ingår porslin, dukning, diskning och servering - samt utkörning i priset... GAH! Alla dessa val...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0